DACIA: Anuntul IMPORTANT, Cand se Lanseaza Noul Model Electric

DACIA Anuntul IMPORTANT Cand Lanseaza Noul Model Electric

DACIA trece in aceasta perioada printr-un proces foarte important de evaluare a situatiei globale din cauza problemelor generate de catre razboiul din Ucraina, ea combinandu-se cu penuria de semiconductori. In ciuda tuturor acestor lucruri, cei de la DACIA au planuri foarte mari pentru viitor, iar asta inseamna ca vorbim despre lansarea a inca unui model electric, asa cum am aflat cu doar cateva saptamani in urma, multa lume fiind entuziasmata de veste.

DACIA a dezvaluit recent si cand anume intentioneaza sa puna in vanzare acest nou model de masina electrica, planurile companiei fiind ca el sa fie lansat in cursul anului 2026. Exista dorinta celor de la DACIA ca acest model sa fie fabricat in Romania, chiar daca nu se stie daca se va intampla acest lucru, sau nu, insa obiectivul pare sa fie de a aduce masina pe piata in 2026, desi exista foarte multe obstacole de trecut pana cand se va intampla asta.

DACIA: Anuntul IMPORTANT, Cand se Lanseaza Noul Model Electric

DACIA a lansat in 2021 modelul Spring, prima sa masina electrica, dar ea este, in esenta, un alt model al Renault care a fost usor modificat si revandut in Romania sub brand-ul companiei romanesti. Cu viitorul model electric al celor de la DACIA nu se stie foarte clar ce se va intampla, sau cum anume va fi el facut, dar e posibil sa nu mai fi neaparat vorba despre un crossover, ci poate un model mai apropiat de ceea ce este Jogger, ceea ce ar fi o idee interesanta.

DACIA are planuri foarte mari pentru lansarile viitoare de masini, mai ales ca ia in calcul inclusiv sa ofere inca un model electric, dar mai sunt multe de facut pana cand acest model va ajunge efectiv in reprezentantele auto.

Este totusi destul de clar faptul ca DACIA vrea sa le ofere clientilor sai din toata Romania cat mai multe motive sa se bucure de masini de top care sa fie vandute si la preturi foarte accesibile, chiar daca asta nu e neaparat usor.

DACIA a inteles foarte bine cat de multi romani au fost interesati de modelul Spring, si vede cat de multi oameni incep sa fie interesati de masinile electrice, astfel ca in 2026 ar trebui sa vedem un nou model electric lansat.