LIDL Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATIS Romanilor de Acum

LIDL Romania Notificarea Oficiala GRATIS Romanilor Acum

LIDL Romania surprinde din nou clientii din toata Romania cu un anunt foarte important prin care ne dezvaluie ce anume ne ofera gratuit in aceasta perioada, si ar trebui sa profitam cu totii de oferte inainte ca ele sa dispara complet. LIDL Romania a anuntat in mod oficial faptul ca ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o serie de premii speciale care sunt oferite grautit celor care cumpara produsele Eridanous din magazinele sale.

LIDL Romania a decis sa readuca produsele in stil grecesc in magazinele sale din toat atara in aceasta perioada, iar cei care decid sa le cumpere vor avea si ocazia de a castiga unul dintre premiile grozave care au fost alese de catre lantul de supermarket-uri. Vorbim despre un frigider de la Fram, 1 set pentru gratar, si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, toate fiind oferite gratuit de catre cei de la LIDL Romania pentru oricare romani interesati de ele.

LIDL Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATIS Romanilor de Acum

LIDL Romania nu este la primul concurs de acest gen pe care-l desfasoara in Romania, iar asta pentru ca de-a lungul timpului a mai avut si alte promotii speciale pe care le-a oferit clientilor, cu produse gratuite extrem de interesante disponibile. LIDL Romania spune ca sansele de castig a oricarui client pot fi imbunatatite si daca ei fac o farfurie de mancare in stil grecesc, o publica pe retelele de socializare si aplica hashtag-ul campaniei desfasurate acum.

LIDL Romania ne cere sa cumparam produse de minim 70 de LEI din magazinele sale pentru a putea participa la aceasta promotie, dar printre ele trebuie sa se numere si unul de la Eridanous pentru ca noi sa putem face parte din aceasta campanie acum.

Dupa ce facem cumparaturile de la LIDL Romania, trebuie sa ne si inscriem direct in website-ul lantului de supermarket-uri pentru a putea fi luati in considerare pentru campanie si a castiga produsele oferite gratuit.

LIDL Romania are aceste produse in oferta pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti intresati sa participati la aceasta promotie acum, ar trebui sa va grabiti, dar sa si respectati toate conditiile care sunt impuse pentru noi in momentul de fata.