DACIA Sandero: Vestile BUNE Anuntate pentru Masina Romaneasca

DACIA Sandero Vestile BUNE Anuntate Masina Romaneasca

DACIA Sandero este una dintre cele mai importante masini pe care DACIA le produce si le vinde in Europa, si alte zone de pe glob, masina fiind surprinzator de populara in randul unui numar foarte mare de oameni in momentul de fata. Conform celor mai recente date cu privire la vanzarile de masini inregistrate in cursul anului 2021, DACIA Sandero s-a plasat pe primul log in segmentul B de masini al Europei, cu vanzari totale de 198.587 unitati.

DACIA Sandero a depasit inclusiv modelele Renault din segmentul sau, ceva ce vine ca o surpriza majora, insa noul model de masina are implementate foarte multe noutati care o fac extrem de atractiva pentru foarte multa lume, iar asta se vede. DACIA Sandero a reusit sa depaseasca Renault Clio in segmentul sau, acest model inregistrand o scadere de 18% a vanzarilor in 2021 fata de 2020, in timp ce masina celor de la DACIA a avut vanzari cu 17% mai mari.

DACIA Sandero: Vestile BUNE Anuntate pentru Masina Romaneasca

DACIA Sandero are suficient de multe noutati si un pret de vanzare suficient de atractiv pentru a genera in continuare vanzari extrem de bune pentru cei de la DACIA, chiar daca nu sunt asteptate schimbari importante pentru automobil in curand. Chiar si fara acestea, lucrurile merg surprinzator de bine pentru DACIA Sandero, asa cum se intampla si cu Duster, care desi este facut pe o platforma veche de peste 10 ani de zile, inca inregistreaza vanzari surprinzator de bune in Romania.

View this post on Instagram

A post shared by Felipe Munoz – Automotive (@carindustryanalysis)

DACIA Sandero a depasit de foarte mult timp in vanzari Logan, chiar daca este mai scumpa decat sedan-ul, dar europenii o prefera cu desavarsire, iar asta a dus la eliminarea Logan-ului din unele piete din Europa inca de anul trecut. Avand in vedere succesul DACIA Sandero, e de asteptat ca actualizari sa fie lansate pentru aceasta masina in anii urmatori, poate chiar si un model hibrid, sau electric, care mai mult ca sigur se va vinde foarte bine.

DACIA Sandero poate fi cumparata acum de catre oricine la preturi foarte bune, atat din Romania, cat si din alte tari din Europa, iar prin programul Rabla masina devine si mai ieftina decat la o achizitie la pretul standard de vanzare pentru ea.