Netflix: Vestile GROZAVE pentru Doua Noi Seriale Foarte Populare

Netflix Vestile GROZAVE Doua Noi Seriale Populare

Netflix continua sa ii anunte pe aboantii din intreaga lume despre vestile grozave cu privire la serialele pe care ei le iubesc, iar astazi vorbim despre noi sezoane pentru titluri extrem de asteptate. Netflix vrea sa aduca un numar cat mai mare de seriale noi, cat mai rapid, pentru abonatii sai din intreaga lume, astfel ca acum vorbim despre doua titluri care sunt in pregatire de foarte multa vreme, si care abia acum au anuntate datele de lansare de companie.

Netflix spune in primul rand ca doua noi parti pentru serialul Stranger Things vor fi disponibile in cursul urmatoarelor luni, ele fiind pregatite de foarte multa vreme pentru abonatii din intreaga lume. Prima parte a urmatorului sezon va fi lansata in data de 27 mai pentru abonatii din intreaga lume, in timp ce partea a doua va fi lansata pe data de 1 iulie, iar asa fanii seriei vor avea parte de foarte multe noutati extrem de interesante pe care le asteptau din 2020.

Netflix: Vestile GROZAVE pentru Doua Noi Seriale Foarte Populare

Netflix pregateste deasemenea inclusiv lansarea sezonului 5 al Elite in data de 8 aprilie, serialul fiind unul extrem de interesant, iar de asta foarte multa lume se va bucura cu siguranta. Eli te a avut de-a lungul anilor parte de foarte multe recenzii bune din partea abonatilor Netflix din intreata lume, iar cu sezonul al cincilea nu e exclus sa fie si mai multi fani daca el va fi suficient de bun, asa cum se asteapta foarte multa lume, deci vom vedea in 8 aprilie daca merita vazut.

Netflix a dezvaluit cu nu foarte mult timp in urma inclusiv faptul ca va lansa zeci de alte filme si seriale pentru toata lumea, dar dupa multe dintre ele vom avea de asteptat inclusiv mai mult de un an de zile. Chiar si asa, important e ca Netflix pregateste tot mai multe lansari pentru noi, si e posibil ca frecventa acestora sa mai creasca din moment ce Disney+ si Amazon fac concurenta tot mai mare pentru compania americana in segmentul serviciilor de streaming video la cerere.

Netflix ne va mai oferi destule surprize in viitor, dar pentru asta e foarte posibil sa mai avem de asteptat pentru ca de la companie vin in mod segmentat, si doar cateva titluri importante in fiecare luna.