Orange: Schimbari IMPORTANTE pentru Milioane de Clienti Romani

Orange Schimbari IMPORTANTE Milioane Clienti Romani

Orange a anuntat o noua serie de schimbari pentru milioane de clienti din toata Romania, atat cei care faceau parte din grup pana acum, cat si cei care au venit ca parte a achizitiei Telekom, iar modificarile sunt unele despre care ar trebui sa stie oamenii. Vorbim despre schimbari pentru grilele de canale de televiziune pe care Orange le ofera pentru clientii din toata Romania, iar modificarile nu sunt tocmai pe placul oricaruia dintre clienti.

Orange a anuntat in mod oficial faptul ca incepand cu data de 25 martie vor fi scoase din grila sa de programe posturile de televiziune DocuBox HD, FightBox, MTV Live HD si Look Sport HD, acestea facand parte din pachetele Explore/Esential. Modificarea este facuta de catre cei de la Orange in mod automat in grila de canale pentru toti clientii din Romania care au servicii de televiziune, deci nu exista vreo posibila metoda de a bloca schimbarea.

Orange: Schimbari IMPORTANTE pentru Milioane de Clienti Romani

Orange include in locul acestor canale Balkanika TV, Bollywood Classic, CCTV, C&I, DW, History HD, Mooz Dance, Mooz HD, Mooz Hits, Mooz. RO, CNN HD, Duck TV, Warner TV HD, toate trebuind sa fie disponibile chiar din acest moment. Schimbarile sunt unele de importanta pentru clientii romani ai Orange, iar asta pentru ca se elimina un canal de documentare, si doua de sport, pentru a se aduce multe de muzica, dar si unul de stiri, sau inca unul de filme, in format HD.

Orange a preluat Telekom cu unele contracte pe care le avea acel grup pentru partea de televiziune, astfel ca e posibil sa faca schimbari si pentru ca acum are alte planuri in ceea ce priveste aceste tipuri de servicii pe care le ofera pentru clientii sai din Romania. Desigur ca aceste modificari ar putea sa nu fie nici macar ultimele, altele putand veni oricand.

Orange are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ofertele speciale care sunt disponibile, asa ca daca sunteti interesati de ele, dar si de canalele pe care le ofera, atunci puteti intra acolo pentru a vedea toate detaliile importante.