Volodimir Zelensky: Semnale Pozitive la Negocieri, dar Rusia Nu este de Incredere

Volodimir Zelensky Semnale Pozitive la Negocieri, dar Rusia Nu este de Incredere

Volodimir Zelensky spune ca semnalele care vin de la negocierile cu Rusia sunt pozitive, insa afirma in acealsi timp ca in Rusia nu poate avea Ucraina incredere pentru ca in timp ce se desfasoara aceste negocieri, orasele tarii sunt lovite de obuzele artileriei ruse, dar si de catre rachete lansate din avioane, si nu numai.

Volodimir Zelensky a spus ca nu are foarte mari sperante ca negocierile vor aduce o incetare a focului in Ucraina, dar ca trebuie incrcata orice solutie pentru a pune capat ostilitatilor, chiar daca sansele ca acest lucru sa se intample nu sunt mari.

“Semnalele pe care le auzim de la platforma de negociere pot fi numite pozitive. Dar aceste semnale nu ascund sunetele obuzelor rusești. Desigur, vedem toate riscurile.

Desigur, nu vedem niciun motiv să avem încredere în cuvintele anumitor reprezentanți ai unui stat care continuă să lupte pentru distrugerea noastră. Ucrainenii nu sunt oameni naivi.

Ucrainenii au aflat deja în aceste 34 de zile de invazie și în ultimii opt ani de război din Donbass că doar un rezultat concret poate fi de încredere.”