DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA La care Nu se Asteptau Clientii

DACIA Duster 3 Schimbarea URIASA Nu Asteptau Clientii

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie de SUV-uri pe care compania DACIA o va lansa pentru clientii din toata lumea, va veni cu o foarte mare schimbare, care cel mai probabil va fi si extrem de apreciata de catre foarte multi dintre clienti. V-am spus zilele trecute despre faptul DACIA Duster 3 va semana foarte mult cu Bigster, iar acum va spun ca aceste asemanari vor aduce inclusiv o foarte mare schimbare pentru popularul SUV de la Mioveni.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie mai lunga decat modelul vandut acum pe piata, iar conform celor mai recente informatii vis-à-vis de aceasta modificare, se pare ca am vorbi despre o crestere de aproximativ 20 de centimetri in lungimea masinii. Conform informatiilor obtinute de catre presa din Marea Britanie, DACIA Duster 3 ar urma sa aiba o lungime mai apropiata de cea a Jogger, iar asta ar face noul SUV mult mai interesant pentru foarte multi dintre potentialii clienti.

DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA La care Nu se Asteptau Clientii

DACIA Duster 3 va fi regandita de catre DACIA pentru a li se oferi clientilor o experienta cu mult diferita fata de cea cu care erau obisnuiti pana acum, masina trecand printr-o revolutie importanta ca parte a acestui upgrade. Modernizarea DACIA Duster 3 nu va ramane singura mare modificare pentru masina, deci vorbim inclusiv despre o crestere in dimensiuni, ceea ce ar putea sa ofere mai mult spatiu pentru pasageri, dar si mai mult spatiu pentru bagaje.

DACIA Duster 3 ar putea fi SUV-ul pe care foarte multi clienti l-ar putea alege in detrimentul multor altora de pe piata, iar asta pentru ca va veni cu atat de multe modificari majore incat va putea fi comparat in mod pozitiv foarte usor cu alte SUV-uri de pe piata. Toate aceste noutati majore pentru DACIA Duster 3 putea sa vina si cu o crestere substantiala de pret pentru SUV-ul pe care DACIA il pregateste pentru lansare de ceva vreme.

DACIA Duster 3 va fi prezentat in cursul anului viitor, insa lansarea in reprezentantele auto ar trebui sa aiba loc abia in 2024, la destul de mult timp distanta de momentul in care primele detalii oficiale ne vor fi dezvaluite de companie.