LIDL Romania: Decizia OFICIALA Anuntata pentru Clienti si Magazine

LIDL Romania Decizia OFICIALA Anuntata Clienti Magazine

LIDL Romania are noi vesti extrem de bune pentru clientii din toata Romania astazi, iar asta pentru ca a decis sa ii anunte pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca are noi surprize in toate magazinele sale. In cadrul website-ului celor de la LIDL Romania a fost publicat un nou catalog cu oferte speciale de care oricare dintre romanii pot profita in momentul de fata, si n-ar strica sa o faceti inainte ca ele sa dispara complet.

LIDL Romania stie foarte bine cat de important este pentru romani sa aiba parte in mod constant de oferte speciale pentru produsele care sunt vandute in fiecare zi prin magazinele sale, astfel ca vorbim despre noi reduceri disponibile pentru LIDL Plus. Oricare dintre romanii care merg in mod constant in magazinele LIDL Romania din toata tara pot profita de promotiile care sunt disponibile pentru LIDL Plus, iar aici vorbim despre un car de fidelitate.

LIDL Romania: Decizia OFICIALA Anuntata pentru Clienti si Magazine

LIDL Romania Decizia OFICIALA Anuntata Clienti Magazine plus

LIDL Romania le permite romanilor sa-si faca un card de fidelitate pentru LIDL Plus oricand doresc, iar dupa ce acesta este inregistrat, pot sa il activeze in aplicatia LIDL Plus pentru iPhone si Android pentru a vedea ofertele disponibile exclusiv pentru el. Aceste oferte speciale pe care cei de la LIDL Romania le au pentru romani pot fi folosite pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele din toata tara, voucherele putand fi scanate la casele de marcat.

LIDL Romania are in mod constant o varietate de promotii speciale pentru acest card de fidelitate, astfel ca trebuie doar sa vreti sa profitati de el pentru a beneficia de surprizele care sunt oferite in mod constant de catre lantul de supermarket-uri. LIDL Romania stie foarte bine cat de multi romani sunt in mod constant dornici sa profite de ofertele de acest gen, asa ca le actualizeaza in mod constant, asa cum este si normal, pana la urma.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la promotiile speciale disponibile pentru campania aceasta, asa ca nu trebuie decat sa mergeti acolo si sa vedeti ce anume este oferit pentru noi toti chiar acum.