Kaufland: Informarea pentru Romani, ce le da GRATUIT Exclusiv Astazi

Kaufland Informarea Romani GRATUIT Exclusiv Astazi

Kaufland are exclusiv astazi pentru clientii din Romania de dat gratuit bani pe care romanii ii pot folosi pentru cumparaturi in magazinele sale din toata tara, ceva ce ar trebui sa fie de intres pentru foarte multa lume in momentul de fata. Vorbim despre campania celor de la Kaufland prin care ne ofera posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI daca decidem sa participam la promotia care este in derulare acum.

Kaufland incarca sa le ofere romanilor din toata tara doar motive bune pentru a ajunge in oricare dintre magazinele pe care le are, iar aceasta decizie de a oferi vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare este una care n-ar trebi trecuta cu vederea foarte usor. 3 vouchere Kaufland in valoare de cate 500 de LEI fiecare sunt oferite de catre marele lant de hypermarket-uri din Romania astazi pentru toti romanii, asa ca n-ar trebui sa treceti cu vederea peste campanie.

Kaufland: Informarea pentru Romani, ce le da GRATUIT Exclusiv Astazi

Kaufland le permite romanilor sa se inscrie la aceasta campanie prin intermediul paginii pe care o are pe reteaua de socializare Facebook, acolo oamenii trebuind sa dea tag in comentarii unei persoane cu care vor sa mearga la cumparaturi in oricare dintre magazine. Dintre toate comentariile care sunt publicate de catre romani in cadrul postarilor pe care Kaufland le face, cate 3 castigatori vor fi alesi in fiecare parte a campaniei, asa ca aveti timp sa va inscrieti.

Kaufland spune ca desfasoara aceasta campanie pana la finalul lunii mai, asa ca exista foarte mult timp la dispozitie pentru oricine in ideea de a participa la aceasta campanie speciala care se desfasoara in Romania chiar acum. Kaufland nu impune folosire aunui Kaufland Card pentru a putea beneficia de voucherele care sunt oferite in mod gratuit romanilor, asa ca e bine sa stiti acest lucru pentru a nu va gandi ca nu v-ati putea inscrie in promotie.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la campania pe care o desfasoara, cum ne putem inscrie in cadrul sau, ceea ce ofera gratuit, dar si cum putem folosi respectivele vouchere pentru a cumpara tot ceea ce ne dorim chiar acum.