Netflix: Anunturile OFICIALE care ii Vizeaza si pe Romani Astazi

Netflix Anunturile OFICIALE Vizeaza Romani Astazi

Netflix a publicat noi anunturi importante care ii vizeaza si pe romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care vine ca o surpriza extrem de placuta pentru cei care folosesc platforma de streaming. Cei de la Netflix sunt in aceasta perioada foarte ocupati sa lanseze cat mai multe filme si seriale noi in intreaga lume, iar desigur ca ele ajung si in Romania, iar astazi vorbim despre decizii care sunt foarte importante pentru lansarile viitoare.

Netflix a anuntat in primul rand ca filmarile pentru sezonul 3 al The Witcher au inceput deja, la doar putin peste 3 luni din momentul in care sezonul 2 a fost lansat pentru toti abonatii. Avand in vedere ca pandemia de Coronavirus nu mai reprezinta o problema in calea filmarilor pentru The Witcher, asa cum -sa intamplat cu sezonul 2, cei de la Netflix au decis sa inceapa din timp filmarile pentru sezonul 3, astfel incat el sa fie pregatit de lansare in iarna.

Netflix: Anunturile OFICIALE care ii Vizeaza si pe Romani Astazi

Netflix a anuntat deasemenea ca in urma incidentului in care a fost implicat Will Smith in cadrul galei premiilor Oscar, a luat decizia de a renunta la a participa cu o propunere de finantare a filmului Fast and Loose. Cei de la Apple+ erau deasemenea implicati cu o oferta in negocierile pentru a produce filmul cu Will Smith, insa iata ca nici ei, si nici Netflix nu au intentia de a mai produce acum un asemenea film, ceea ce pana la urma era oarecum de asteptat.

Netflix nu ia foarte des decizii de acest gen, decat daca exista suficient de multe critici publice pentru un actor, sau pentru un proiect, asa cum s-a intamplat in cazul celor numiti in miscarea Mee Too. Acum ca Netflix nu va mai finanta productia filmului cu Will Smith, va trebui sa caute un alt titlu pe care sail produca pentru a-l oferi abonatilor din intreaga lume, asa ca ramane sa vedem ce anume va fi disponibil pentru toata lumea cand compania va decide ca e momentul sa lanseze ceva.

Netflix are sute de filme si seriale pregatite pentru a fi lansate in intreaga lume in perioada urmatoare, asa ca desi acest titlu cu Will Smith nu va mai aparea, vor fi multe altele pregatite.