Android 12: LISTA Schimbarilor Aduse in Actualizare Lansata de Google

Android 12 LISTA Schimbarilor Actualizare Lansata Google

Android 12 este actuala versiune a sistemului de operare pe care Google il ofera pentru telefoanele din intreaga lume, iar astazi vorbim despre o noua actualizare disponibila cu schimbari importante pentru cei care-l folosesc. Google a publicat lista de schimbari pentru actualizarea din aprilie dedicata Android 12, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre cateva noutati despre care utilizatorii de telefoane trebuie sa stie.

Android 12 are acum lansate in mod regulat actualizari de catre compania Google, iar asa cum ne-am obisnuit deja, actualizarea lansata astazi este disponibila pentru telefoanele Google Pixel, cele in cadrul carora sunt distribuite initial toate actualizarile. Desigur ca actualizarea noua pentru Android 12 va fi oferita inclusiv pe alte telefoane, insa e nevoie ca producatorii diverselor modele sa o lanseze separat pentru produsele lor.

Android 12: LISTA Schimbarilor Aduse in Actualizare Lansata de Google

Android 12 are in principal integrate o serie de actualizari cu aceasta versiune care este distribuita acum pentru toata lumea, fara ca functii noi sa fie disponibile, dar asta nu e tocmai o noutate chiar atat de mare. Puteti vedea ca Android 12 are rezolvate unele probleme legate de folosirea camerelor telefoanelor, dar si cu incarcarea wireless, atunci cand sunt utilizate diverse accesorii care ne permit sa folosim aceasta functionalitate.

“Îmbunătățiri suplimentare pentru performanța de încărcare fără fir cu anumite accesorii]. S-a remediat problema care face ca previzualizarea camerei frontale în anumite aplicații să apară mărită. Remediați problema care provoacă ocazional afișarea unui ecran verde în previzualizarea camerei.

Remediați blocarea în interfața de utilizare a sistemului în timp ce utilizați aplicații în modul Picture-in-Picture (PIP) în anumite condiții. Remediați problema care provoacă afișarea unui mesaj de eroare la configurarea anumitor imagini de fundal live. Remediați problema care provoacă umbra de notificare și setările rapide să apară invizibile după schimbarea imaginii de fundal în anumite condiții.

S-a remediat problema care provoca ocazional afișarea incorect a animației la anularea unei căutări în sertarul aplicației. Remediați problema care împiedica ocazional navigarea în ecranul de prezentare generală în timp ce TalkBack este activ. Remediați problema care împiedica ocazional butonul Recente pentru a afișa prezentarea generală în timp ce utilizați navigarea cu 3 butoane cu lansatoare terțe.”

Android 12 mai are si alte cateva noutati, dar numai daca aveti un telefon Google Pixel puteti instala chiar acum acest update, in caz contrar va trebui sa asteptati pana cand producatorul modelului vostru va lansa o actualizare. Este de asteptat ca noi actualizari pentru Android 12 sa fie oferite in cursul urmatoarelor luni de catre compania Google, astfel ca ar trebui sa vedem si mai multe probleme rezolvate, separat de alte noutati.

Android 12 a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Apple, iar in toamna aceasta este asteptata lansarea Android 13, care va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte pe care Google o va organiza intre 11 si 12 mai 2022.