BANCA Transilvania: Avertismentul URGENT Transmis pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania Avertismentul URGENT Transmis Clientii Romani

BANCA Transilvania transmite o noua notificare urgenta pentru clientii din toata Romania, aceasta venind intr-o perioada in care de la institutina financiara vin informari de acest gen pentru a ii ajuta pe clienti sa fie in siguranta. BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania informatii cu privire la modul in care ar trebui sa actioneze daca sunt de parere ca si-au compromis dispozitivele electronice, sau datele propriilor carduri bancare.

BANCA Transilvania a mai emis in ultima perioada o serie de atentionari de acest gen pentru ca vorbim despre probleme destul de serioase generate de catre atacurile cibernetice, ele fiind folosite de multi pentru a le fura datele si banii oamenilor. In aceasta situatie vorbim despre posibilitatea ca dispozitivele noastre sa fie infectate cu malware prin accesarea unui atasament dintr-un email, sau comprimiterea datelor cardurilor prin introducerea lor in diverse website-uri, sau aplicatii.

BANCA Transilvania: Avertismentul URGENT Transmis pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o multitudine de informatii importante pentru toti cei care in aceasta perioada vor sa afle mai multe despre cum se pot proteja, numarul atacurilor de tip phishing fiind in continua crestere de ceva vreme. Din pacate, din cauza acestor tipuri de atacuri, despre care BANCA Transilvania, foarte multe persoane au fost afectate, iar in unele situatii inclusiv recuperarea banilor se poate dovedi a fi dificila, sau chiar imposibila, din pacate pentru noi toti.

BANCA Transilvania incearca intotdeauna sa isi protejeze clientii cat se poate de bine, insa e nevoie si ca oamenii sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla, si sa incerce sa se protejeze singuri impotriva acestor tipuri de atacuri. Exista situatii in care BANCA Transilvania nu poate face prea multe pentru clientii sai in ideea de a ii ajuta sa isi recupereze banii, sau sa-si tina datele departe de ochii celor care nu ar trebui sa le vada, si e bine sa stiti asta.

BANCA Transilvania va continua, cel mai probabil, sa emita alerte de acest gen, iar asta pentru ca, din pacate, vorbim despre o perioada in care exista mult prea multe atacuri de tip phishing care fac foarte mult rau.