Formula 1: Vestile GROZAVE privind Lewis Hamilton pentru Toti Fanii

Formula 1 Vestile GROZAVE Lewis Hamilton Toti Fanii

Formula 1 este una dintre cele mai importante competitii sportive de pe planeta, cu sute de milioane, daca nu chiar miliarde de fani, in intreaga lume, iar in momentul de fata in centrul sau stau doua staruri foarte importante, Lewis Hamilton si Max Verstappen. Daca despre ambele puteti afla multe din seria Netflix despre Formula 1, cei de la Apple TV+ se vor concentra pe Lewis Hamilton cu un nou documentar despre viata pilotului britanic.

Formula 1 va fi si in centrul acestui documentar care a fost confirmat in mod oficial in luna martie a acestui an de catre compania Apple, iar Lewis Hamilton isi va deschide o buna parte din viata privata pentru camerele de filmat ale echipei de productie. Nu se stie deocamdata ce denumire va avea acest documentar pe care Apple TV+ il face in legatura cu Lewis Hamilton si Formula 1, dar cu siguranta va fi unul suficient de interesant.

Formula 1 a devenit mult mai interesanta, ca si competitie, pentru oameni din intreaga lume dupa controversa finalului sezonului anului trecut, iar ceea ce se intampla anul acesta va fi extrem de important atat pentru Lewis Hamilton, cat si pentru Max Verstappen. Documentarul pe care Apple TV+ il face cu privire la Lewis Hamilton si Formula 1 se va alatura altuia care are in centru un star al NBA, el avand mare succes.

“Apple TV+ a anunțat astăzi că va lansa un nou documentar despre viața și cariera revoluționare a șapte ori campion mondial de Formula 1 Lewis Hamilton, care a doborât atât recordurile, cât și barierele pentru a deveni unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie. Documentarul va avea acces complet la Hamilton și echipa sa, pe pistă și în afara ei, și o distribuție de stele de interviuri cu invitații.”

Formula 1 nu este in centrul foarte multor documentare, chiar daca vorbim despre o competitie foarte populara, dar chiar si asa, decizia celor de la Apple de a face un documentar despre Lewis Hamilton cu siguranta ne va aduce in fata multe secrete ale sale. Cu siguranta vom afla mai multe despre ceea ce s-a intamplat in viata lui Lewis Hamilton dupa inrangerea de anul trecut in ultimele momente ale sezonului de Formula 1, dar si despre ceea ce se intampla acum.

Formula 1 a inceput deja cu noul sezon din 2022, iar Lewis Hamilton a avut parte de mai mult ghinion decat noroc, cel putin pana acum, asa ca va fi interesant de vazut ce se va intampla in cursul urmatoarelor saptamani in competitie.