WhatsApp: Schimbarea SECRETA Divulgata pentru iPhone si Android

WhatsApp Schimbarea SECRETA Divulgata iPhone Android

WhatsApp lucreaza in secret la o noua schimbare importanta pentru multi dintre utilizatorii cu telefoane iPhone si Android care folosesc aplicatia in intreaga lume in momentul de fata, si vedem ca ideea de integrare a reactiilor merge mai departe. Cei de la WhatsApp vor sa le ofere utilizatorilor si mai multe motive sa fie activi in cadrul aplicatiei de mesagerie, iar asta inseamna sa le ofere oamenilor posibilitatea de a reactiona la mesaje.

WhatsApp implementeaza aceasta functionalitate dupa ce Facebook, Meta, a implementat-o deja in alte aplicatii pentru miliarde de oameni, insa iata ca ajunge inclusiv in cea de mesagerie, asa cum era de asteptat de ceva vreme. Am vazut acum cateva luni pentru prima oara faptul ca WhatsApp svrea sa implementeze posibilitatea de a reactiona la mesajele pe care le primim de la diverse persoane, iar acum vedem ca aceasta functionalitate evolueaza.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA Divulgata pentru iPhone si Android

WhatsApp Schimbarea SECRETA Divulgata iPhone Android reactionare

WhatsApp a implementat initial doar 6 tipuri de reactii pentru iPhone si Android, insa chiar daca aceasta functionalitate a fost testata pana acum doar in versiune beta, oamenii au inceput sa ceara mai multe tipuri de reactii care sa fie disponibile. Interesant este ca WhatsApp a ascultat ceea ce vor oamenii, astfel ca a decis sa implementeze alte tipuri de reactii, care vor putea fi accesate printr-un buton special vizibil deasupra tastaturii pentru introducerea de texte.

WhatsApp a implementat acest buton care extinde posibilitatea de a reactiona la mesajele pe care le primim, insa nu a inclus deocamdata si noile caractere emoji care pot fi folosite de catre noi pentru a comunica cu alte persoane. Asta desigur ca se va intampla pe masura ce aceasta functionalitate, disponibila in continuare doar in versiune beta, va fi dezvoltata si mai mult, iar inainte de lansarea in versiunea publica a WhatsApp vom afla cu siguranta tot ce va fi oferit.

WhatsApp lucreaza in momentul de fata si la foarte multe alte schimbari extrem de interesante despre care ar trebui sa stim cu totii, astfel ca trebuie doar sa ne uitam cu atentie la ceea ce este oferit si sa avem rabdare pana cand va fi lansat in mod oficial tot.