WhatsApp: Lansarea OFICIALA a unei Schimbari Bune in iPhone, Android

WhatsApp Lansarea OFICIALA Schimbari Bune iPhone Android

WhatsApp a lansat in mod oficial astazi o schimbare foarte buna si importanta pentru iPhone si Android, ea fiind distribuita catre utilizatorii din intreaga lume, deci daca ai versiunea cea mai recenta a aplicatiei, o vei vedea. Vorbim despre o modificare pentru WhatsApp care are menirea de a proteja pozele si clipurile video trimise folosind sistemul care permite afisarea temporara in cadrul conversatiilor din iPhone si Android, iar masura era necesara de ceva vreme deja.

WhatsApp a implementat o modificare in baza careia, pozele si clipurile video de acest gen nu vor fi salvate automat in biblioteca foto/video a iPhone si Android chiar daca aceasta optiune este activata. WhatsApp a ales sa faca acest lucru pentru a nu le permite oamenilor sa salveze aceste tipuri de fisiere pentru ca ele au fost trimise de la bun inceput pentru a fi vizibile temporar, deci persoana care le-a trimis nu a facut-o in ideea ca interlocutorul sa le poata vedea oricand.

WhatsApp: Lansarea OFICIALA a unei Schimbari Bune in iPhone, Android

WhatsApp Lansarea OFICIALA Schimbari Bune iPhone Android salvare

WhatsApp a gresit ca nu a implementat acest tip de functionalitate chiar de cand a oferit sistemul care ne permite sa trimitem poze si clipuri video care dispar dupa o anumita perioada de timp, iar acum trebuia corectata eroarea. De ce a asteptat atat de mult WhatsApp pentru a corecta aceasta problema, deocamdata nu se stie, insa e bine ca s-a decis efectuarea acestei modificari pentru ca utilizatorii sa nu aiba pusa in discutie siguranta datelor partajate.

WhatsApp a implementat de la bun inceput functiile pentru trimiterea de mesaje temporare pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a partaja poze si clipuri video pe care in mod normal nu le-ar trimite. Fundamentul acestei functii trebuia protejat de catre cei de la WhatsApp, iar aceasta modificare face fix acest lucru, dupa cum puteti vedea si mai sus, unde este vizibila inclusiv o notificare speciala pentru a ne spune ca nu se salveaza automat pozele.

WhatsApp a inceput distributia acestei schimbari pentru toti utilizatorii sai din intreaga lume, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, puteti beneficia de tot chiar acum cu cea mai recenta versiune a aplicatiei.