Raiffeisen Bank: Efectul Masurilor de URGENTA Aplicate pentru Romania

Raiffeisen Bank Efectul Masurilor URGENTA Aplicate Romania

Raiffeisen Bank le transmite romanilor efectul masurilor urgente luate in tara noastra de catre banca, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre o decizie extrem de buna care a avut un impact substantial pentru refugiatii din Ucraina. Raiffeisen Bank a inceput sa accepte donatii pentru refugiatii din Ucraina inca din luna martie a anului acesta, aplicatia sa Smart Mobile avand o sectiune dedicata care a oferit posibilitatea de a dona orice sume de bani.

Raiffeisen Bank a lucrat in colaborare cu United Way pentru a folosi acesti bani cat mai eficient si a ajuta oamenii care au intr-adevar nevoie de ei, astfel ca multumita sumelor donate de catre romani, peste 5300 de ucrainieni au fost ajutati dupa intrarea in Romania. Vorbim despre zeci de mii de euro pe care i-au donat romanii prin intermediul Raiffeisen Bank pana in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea, sumele au fost de extrem de mare ajutor pentru multi oameni.

Raiffeisen Bank: Efectul Masurilor de URGENTA Aplicate pentru Romania

Raiffeisen Bank inca are aceasta solutie de donat bani disponibila pentru oricare dintre romanii din toata tara care sunt dornici sa doneze spre binele ucrainienilor, iar sumele de bani sunt folosite in scopurile in care trebuie de catre United Way. Avand in vedere ca in aceasta perioada reincep sa intre tot mai multe persoane in Romania din Ucraina, banii care vor mai fi donati catre Raiffeisen Bank de romani, vor mai ajuta foarte multe alte persoane.

Raiffeisen Bank a fost una dintre bancile care au decis sa isi ofere ajutorul intr-un asemenea mod, insa aceasta nu a fost singura masura pe care banca a luat-o pentru a-si arata hotararea de a ajuta ucrainienii in aceasta perioada. Dupa cum v-am mai spus, Raiffeisen Bank le permite cetatenilor din Ucraina sa isi faca conturi bancare in Romania in aceasta perioada, si pe unii chiar ii ajuta sa isi gaseasca un loc de munca in Romania acum.

Raiffeisen Bank va continua sa isi ofere ajutorul in orice fel poate, astfel incat locuitorii din Ucraina sa isi gaseasca linistea in Romania pana in momentul in care razboiul se va termina, indiferent de cat timp va mai fi necesar pentru asta.