Orange: IMPORTANTA Cerere pentru Milioane dintre Romani

Orange IMPORTANTA Cerere protejare planeta Milioane Romani

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, lanseaza o cerere foarte importanta care vizeaza milioane de oameni din tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, iar asta pentru ca vorbeste despre protejarea planetei. Cei de la Orange le spun romanilor sa faca alegeri responsabile cand vine vorba despre alegerea urmatorului model de telefon pe care vor sa-l cumpere, si sa se uite din ce materiale este fabricat acesta, cu detalii in aceasta pagina.

Orange a initiat acum aproximativ 2 ani de zile o campanie puternica de responsabilitate sociala vis-a-vis de protejarea mediului inconjurator, iar de atunci le tot face romanilor diverse recomandari in acest sens. Acum cei de la Orange vorbesc despre punctajul EcoRating al telefoanelor pe care le vand prin intermediul magazinului online din Romania, el fiind afisat deasemenea inclusiv in Orange Shop-urile pe care operatorul le are in toata tara acum.

Orange: IMPORTANTA Cerere pentru Milioane dintre Romani

Orange a creat un calcul propriu pentru a stabili care este impactul unui telefon asupra mediului inconjurator pe intreaga sa durata de viata, iar asa le recomanda romanilor sa faca anumite alegeri in achizitii. Aceste alegeri pe care le recomanda Orange ar trebui sa ne ajute sa cumparam telefoane care sunt cat se poate de prietenoase cu mediul inconjurator, ceva ce toata lumea ar trebui sa aiba in vedere atunci cand isi cumpara urmatorul model de telefon mobil.

Orange stie foarte bine cat de mare este impactul industriei IT asupra mediului inconjurator, in special cand vine vorba despre telefoane, calculatoare, si diverse alte tipuri de gadget-uri. E greu de spus in ce masura recomandarile Orange vor avea un impact substantial asupra planetei, in bine desigur, dar e important sa incercam macar sa reducem presiunea pusa de incalzirea globala pe planeta noastra prin respectarea macar a unora dintre sfaturile privind protejarea planetei.

Orange are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la modul in care putem sa contribuim la protejarea planetei, asa ca daca sunteti interesati de ele, le gasiti pe toate listate acolo.