DACIA Duster: Noi Vesti PROASTE privind Schimbarile Noului Model

DACIA Duster Noi Vesti PROASTE Schimbarile Model euro 7

DACIA Duster se apropie tot mai mult de una dintre cele mai mari schimbari din istoria sa, iar pe masura ce se intampla acest lucru, cei de la DACIA si Renault continua sa ne dezvaluie si la ceea ce ar trebui sa ne asteptam de la masina. Mai exact, un oficial din conducerea DACIA a confirmat in cursul zilelor trecute faptul ca urmatoarea generatie a DACIA Duster va veni cu o serie de schimbari majore la care nu mai sperua multi clienti, dar care vin totusi ca vesti extrem de bune.

DACIA Duster ar trebui deasemenea sa vina si cu un nou motor facut in baza standardului EURO 7, care va fi impus incepand cu anul 2025, standardul nefiind inca finalizat, deci nu stim 100% sigur care vor fi specificatiile sale, deocamdata. In ciuda acestui lucru, DACIA Duster ar trebui sa aiba motoare produse in baza acestui standard incepand cu 2025, sau poate chiar din momentul lansarii din 2024, mai ales ca multe modele vor fi vandute si in 2025.

DACIA Duster: Noi Vesti PROASTE privind Schimbarile Noului Model

DACIA Duster cu motor EURO 7 va fi mai scumpa decat modelele care au motoare facute in baza standardelor mai vechi, acest lucru fiind confirmat de catre cei de la DACIA, fara a se spune si cat de mare va fi diferenta intre aceste modele. Cel mai probabil vorbim despre cateva sute de euro diferententa, insa ea nu va fi absorbita de catre DACIA, ci va fi transferata la clientii care vor cumpara DACIA Duster in Europa, si e bine sa fiti pregatiti pentru asta.

DACIA Duster cu motor EURO 7 va polua mai putin, acest lucru fiind cat se poate de clar, si de logic, iar diferenta de pret va trebui platita indiferent daca ne place, sau nu, pentru ca in final planeta trebuie protejata, dar pentru DACIA si Renault asta e o problema. DACIA se chinuie de ceva vreme sa-si atinga tintele privind emisiile de carbon ale masinilor, asa ca va fi interesant de vazut cat de tarziu vor fi lansate modelele DACIA Duster de generatie a 3-a cu motoare EURO 7.

DACIA Duster este deja anuntata ca fiind mai scumpa decat modelele anterioare din cauza faptului ca are foarte multe schimbari in raport cu acelea, asa ca foarte multa lume se astepta sa vada si o crestere in baza acestui nou tip de motorizare mai prietenoasa cu mediul inconjurator.