Formula 1: Lewis Hamilton Anunta o Masura de URGENTA pentru Curse

Formula 1 Lewis Hamilton Anunta Masura URGENTA Curse

Formula 1 a inceput de cateva saptamani bune, iar Lewis Hamilton inca nu are parte de succesul pe care-l astepta, astfel ca a anuntat o masura de urgenta pe care o va aplica pentru a-si asigura parcursul bun. Mai exact, Lewis Hamilton a anuntat faptul ca va organiza o serie de apeluri prin intermediul Zoom pentru a discuta cu inginerii echipei Mercedes si a gasi solutii pentru ca noua masina a producatorului german sa functioneze la performante maxime.

Formula 1 este o competitie foarte intensa, iar Lewis Hamilton nu a reusit sa castige vreuna dintre primele curse deoarece masina pe care Mercedes i-a pus-o la dispozitie are foarte multe probleme. Ele sunt atat de mari incat Lewis Hamilton incearca sa le rezolve pe cele mai importante cat se poate de repede, asa ca a decis sa programeze o serie de apeluri video cu inginerii celor de la Mercedes pentru a se incrca repararea deficientelor care-l impiedica sa castige curse.

Formula 1 il are in momentul de fata drept lider de campionat pe Charles Le Clerc, Lewis Hamilton fiind la nu mai putin de 43 de puncte in urma sa, deci are nevoie de imbunatatiri majore pentru masina Mercedes chiar acum. In aceasta idee, Lewis Hamilton vorbeste cu Mercedes, sponsorii companiei, si nu numai, pentru ca toata lumea sa contribuie cu idei la imbunatatirea masinii de Formula 1 cat mai repede, iar el sa aiba sanse reale de a castiga acest campionat.

“Este mult de lucru și vor fi multe apeluri, firește. Sunt la o mulțime de apeluri Zoom cu toți sponsorii și șefii noștri, încercând cu adevărat să-i adun. Avem câteva îmbunătățiri pe care trebuie să le aducem. Și avem nevoie de sprijinul tuturor pentru a face acest lucru, doar pentru a ne asigura că nu lăsăm piatra neîntorsă.

Este să ne asigurăm că foamea este cu adevărat acolo și maximizăm absolut fiecare moment. Urmăresc oamenii care sunt în tunelul de vânt, băieții aerodinamici și mă uit doar la absolut fiecare zonă. Există performanță de câștigat în domeniile pe care le cunoaștem.”

Formula 1 a avut o serie de noi reguli foarte importante impuse de catre FIA pentru acest nou sezon, iar asta a adus o masina noua de la Mercedes pentru Lewis Hamilton si George Russel. Schimbarile au fost atat de mari, totusi, incat masina nu a fost facuta totusi fara probleme, astfel ca acum toata lumea incearca sa le rezolve din mers, in timp ce Lewis Hamilton pierde curse de Formula 1, si aduna puncte putine in raport cu ceea ce ar fi obtinut in mod normal.

Formula 1 va continua in urmatoarele luni, acest lucru este cat se poate de sigur, insa ramane de vazut in ce masura imbunatatirile facute pentru masinile Mercedes vor fi gata la timp pentru Lewis Hamilton.