Huawei MATE 50 Pro: VIDEO cu Noul Design asteptat pentru Telefon

Huawei MATE 50 Pro este urmatorul model important de telefon la care compania Huawei lucreaza pentru clientii sai din intreaga lume, iar acest proces ne dezvaluie astazi si primele imagini care ne prezinta cum ar putea arata viitorul telefon. In baza unor schite ale Huawei MATE 50 Pro preluate de la diversi parteneri ai companiei din China, graficieni talentati au creat un concept care transpune in format 3D viitorul design al telefonului.

Huawei MATE 50 Pro ar urma sa preia elemente de design care au fost folosite la modele lansate cu vreo 4 ani in urma de catre compania chinzeasca, ar asta nu ar fi o surpriza chiar atat de mare, avand in vedere ca producatorii de telefoane actioneaza cistant in aceste moduri. Huawei MATE 50 Pro va fi totusi in telefon foarte interesant, chiar daca nu tot design-ul sau va fi unul complet nou, iar asta pentru ca e nevoie de noutati pentru ca oamenii sa fie interesati de dispozitiv.

Huawei MATE 50 Pro: VIDEO cu Noul Design asteptat pentru Telefon

Huawei MATE 50 Pro ar urma sa aiba din nou un decuparj in ecran, in partea superioara fiind ascuns un sistem de camere al carui menire este de a facilita folosirea unui sistem de recunoastere faciala similar cu cele folosite in telefoanele iPhone. Camera are un design mult mai similar cu cel al modelelor recente de telefoane ale companiei Huawei, chiar daca in Huawei MATE 50 Pro vom vedea senzori de imagine de ultima generatie.

Huawei MATE 50 Pro nu are deocamdata dezvaluite prea multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa aduca pe partea de specificatii, insa si aici asteptarile sunt foarte mari, iar asta pentru ca ultimele modele de la compania chinezeasca n-au avut schimbari prea serioase. Este de asteptat ca Huawei MATE 50 Pro sa foloseasca in continuare chip-uri Qualcomm, fara 5G, din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, dar ar putea veni si cu o baterie mai buna, si nu doar atat.

Huawei MATE 50 Pro ar trebui sa fie lansat undeva in cursul urmatoarelor luni, asa ca ramane sa vedem exact care vor fi planurile celor de la Huawei din acest punct de vedere pentru ca asteptarile sunt extrem de mari.