Lionel Messi: Anuntul UIMITOR cu care ne Surprinde Pep Guardiona

Lionel Messi Anuntul UIMITOR Surprinde Pep Guardiona

Lionel Messi este considerat de catre multa lume ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor, in timp ce pentru altii este doar unul dintre cei mai buni jucatori actuali, insa Pep Guardiola a declarat recent ca ii este dator starului argentinian cu “o sticla de vin”, pentru realizarile sale impresionante.

Lionel Messi a fost unul dintre jucatorii determinanti in perioada in care Pep Guardiola a antrenat Barcelona, cu destui ani in urma, in acea perioada jucatorul argentinian reusind sa inscrie nu mai putin de 218 goluri in cele 4 sezoane in care antrenorul spaniol a condus echipa Barcelona, performantele fiind cu adevarat impresionante.

Pep Guardiola ii este profund recunoscator jucatorului argentinian pentru realizarile sale impresionante din perioada in care spaniolul a condus echipa catalana, iar asta pentru ca fara reusitele sale, putine jocuri ar fi fost castigate. Perioada in care antrenorul spaniol a stat la Barcelona l-a ajutat sa obtina contractul important de la Manchester City.

Chiar daca spaniolul ar fi dorit sa-l aduca pe liderul nationalei Argentinei sub carma sa la echipa din Premier League, acest lucru nu s-a intamplat, si are sanse foarte mici de a se mai intampla. Chiar daca acum fostul lider al Barcelonei nu trece prin momente prea bune la PSG, e foarte greu ca el sa paraseasca echipa din capitala Frantei.

Ascensiunea jucatorului atat de iubit in intreaga lume a pornit in momentul in care Guardiola a condus Barcelona spre castigarea a trei titluri in La Liga si doua ale Champions League, realizari cu adevarat impresionante. Desigur ca acele 218 goluri inscrise au contat extrem de mult in obtinerea acestor rezultate, dar nu doar argentinianul a contat in echipa.

“Leo înseamnă totul în cariera mea. M-a făcut mai competitiv. Știe că a fost un grup uimitor de jucători. Au fost multe vedete care au generat o chimie o dată în viață între toate. Am câștigat multe, dar fără el nu am fi câștigat atât de mult”, a declarat antrenorul.

Chiar daca ei sunt despartiti de ani buni din punct de vedere profesional, cei doi raman in continuare foarte apropiati ca si prieteni, iar asta intr-o buna masura multumita rezultatelor obtinute. Realitatea ca succesul lor este rezultatul colaborarii foarte bune pe care au avut-o impreuna, si desi pare imposibil, nu e totusi improbabil sa ii mai vedem la un moment dat in aceeasi echipa.