Raed Arafat: Cum Functioneaza SMURD Bihor (VIDEO)

Raed Arafat Cum Functioneaza SMURD Bihor VIDEO

Raed Arafat continua sa publice informatii cu privire la modul in care functioneaza SMURD in diverze zone din tara, iar acum ne aduce in atentie felul in care este facuta organizarea la Bihor, acolo unde exista o colaborare extinsa intre institutii pentru a-i ajuta pe romani.

Raed Arafat a anuntat inca de acum mai bine de o saptamana ca va fi realizata o campanie de informare cu privire la modul in care functioneaza SMURD, unul dintre cele mai importante servicii de urgenta din Romania, construit cu multi ani de munca.

“La Bihor, colegii medici si asistenti din cadrul unitatii de primiri urgente asigura garzile pe ambulata de terapie intensiva mobila din cadrul SMURD Bihor, impreuna cu paramedicii din cadrul ISU BH si in colaborare cu Serviciul de Ambulanta Judetean. Ei asigura impreuna si dispeceratul integrat aflat la sediul ISU BH.

Totodata, colegii medici si asistenti, din cadrul UPU-SMURD Bihor, asigura o importanta parte din garzile pe elicopterul SMURD amplasat la punctul de operare aeromedicala din Jibou.”