Guvernul Romaniei: Noi Masuri Adoptate pentru Milioane de Romani

Guvernul Romaniei a adoptat astazi in cadrul unei sedinte implementarea masurilor pe care le-a anuntat in mod oficial ca parte a pachetului “Sprijin pentru Romania”, iar conform premierului vorbim despre 200 de milioane de euro care sunt oferiti economiei pentru a prospera in aceasta perioada.

Guvernul Romaniei a adoptat deasemenea o alta serie de masuri despre care premierul Nicolae Ciuca vorbeste in clipul video de mai sus in cadrul caruia tine o scurta prezetare a celorlalte masuri implementate.

“O să începem ședința de guvern, în această dimineață, cu implementarea măsurilor pe care le-am prevăzut în cadrul coaliției pentru pachetul “Sprijin pentru România”. Astfel, vom aproba schema de ajutor de stat, de care vor beneficia investițiile în economia României, a căror valoare inițială va fi de minim un milion de euro. Continuăm, deci, să dezvoltăm toate elementele de reglementare, să luăm toate măsurile necesare la nivelul Guvernului, astfel încât aceste măsuri să intre cât mai repede în vigoare și să producă efecte, așa cum ne-am asumat.

Pachetul de măsuri are o valoare de 200 de milioane de euro. Ceea ce cred că este foarte important de subliniat este faptul că aduce câteva elemente de noutate, în sensul în care dorim ca, prin aceste măsuri, să producem efect multiplicator în economia românească, să avem valoare adăugată cât mai mare și, în felul acesta, considerăm că este foarte important să ne focalizăm pe ceea ce înseamnă industria prelucrătoare, construcțiile, informatică și comunicații, HoReCa și, nu în ultimul rând, investițiile în sănătate și asistență socială.”

author avatar
Redactia iDevice.ro