DIGI Romania: Informarea OFICIALA Importanta care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania Informarea OFICIALA Importanta Surprins Multi Romani

DIGI Romania este cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc, avand milioane, peste milioane, de clienti in toata Romania, iar numarul este in continua crestere de cativa ani buni. DIGI Romania a vorbit recent despre o foarte mare realizare pe care compania a avut-o, mai exact atragerea a nu mai putin de 3.4 milioane de clienti in reteaua sa de telefonie fixa si mobila de la initierea acestui proces in Romania si pana in momentul de fata, un real record.

DIGI Romania nu are vreun operator care macar sa se apropie intr-o anumita masura, sau alta, de realizarile sale, iar asta spune foarte multe despre ceea ce inseamna portarea pentru companie. Divizia de servicii de telefonie fixa si mobila a celor de la DIGI Romania are putin peste 4 milioane de clienti in momentul de fata, iar din moment ce 3.4 milioane au fost atrasi de-a lungul timpului, e clar ca o foarte mare parte din baza totala vine din acest proces.

DIGI Romania: Informarea OFICIALA Importanta care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania a reusit, printr-o strategie de preturi foarte agresiva, sa atraga un numar surprinzator de mare de clienti noi in reteaua sa, ceea ce reprezinta o realizare demna de foarte multe laude. Desigur ca DIGI Romania nu a reusit sa-i pastreze pe toti clientii pe care i-a atras prin portare, dar asta nu e neaparat vreo surpriza, iar asta pentru ca niciun grup de telecomunicatii nu a reusit sa faca acest lucru, asa ca in final vorbim despre ceva care e asteptat.

DIGI Romania continua totusi sa atraga noi clienti in reteaua sa prin sistemul de portare care a fost gandit in Romania, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru companie, reusind sa convinga tot mai multi romani sa-i devina clienti. DIGI Romania a fost in ultimii ani lider la portarile in Romania, stabilind record, dupa record, cel mai mare numar de clienti atrasi in reteaua sa fiind inregistrat in cursul anului 2021 de catre compania romaneasca.

DIGI Romania va incrca sa atraga in continuare clientii celorlalti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, asa ca ramane de vazut pana unde va merge succesul sau.