Raiffeisen Bank: ce Ofera GRATUIT Clientilor, Informarea Publicata Astazi

Raiffeisen Bank Ofera GRATUIT Clientilor Informarea Publicata Astazi

Raiffeisen Bank ii surprinde pe clientii din toata Romania, sau pe cei care vor sa-I devina clienti, cu o noua informare oficiala extrem de importanta prin care le spune ce ofera gratuit chiar acum, si vorbim despre ceva ce trebuie sa stie oricine. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor care ii sunt clienti posibilitatea de a castiga o masina, sau sute de carduri cadou pentru IKEA, eMAG, sau H&M, daca sunt interesati.

Raiffeisen Bank le cere romanilor din toata tara sa foloseasca pentru cumparaturi cardurile de cumparaturi emise de Mastercard, iar daca nu aveti unul facut deja, poate ca ar trebui sa va ganditi serios sa va faceti unul chiar acum. Exclusiv cardurile de cumparaturi de la Mastercard intra in campania celor de la Raiffeisen Bank in momentul de fata, astfel ca daca nu aveti unul, ar fi bine sa va faceti pentru a participa la aceasta campanie.

Raiffeisen Bank: ce Ofera GRATUIT Clientilor, Informarea Publicata Astazi

Raiffeisen Bank le spune clientilor din toata Romania ca le ofera posibilitatea de a primi gratuit o masina Mazda 3 Mild-Hybrid, sau sute de carduri cadou pentru IKEA, eMAG, H&M, impartite in mod egal pentru fiecare tip de magazin in parte. Fiecare achiitie facuta cu un card de cumparaturi de la Mastercard aduce o sansa de castig, iar repetarea aduce de 10 ori mai multe sanse cu fiecare plata in plus, conform informarii publicate de catre Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are aceasta campanie deschisa de ceva vreme pentru clientii din toata Romania, asa ca oricine a fost pana acum dornic sa participe la aceasta promotie, a putut sa o faca fara probleme, dar poate in continuare sa o faca, ea fiind activa in continuare. Exista si o pagina speciala de pe website-ul celor de la Raiffeisen Bank pentru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala, asa ca trebuie doar sa va uitati dupa ele acolo.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de multi oameni pot fi dornici sa profite de aceste reduceri speciale si sa incerce sa participe, asa ca a gandit promotia intr-un asemenea mod incat oricine sa poata avea o sansa reala de castig.