WhatsApp: Pentru iPhone si Android este Facuta in SECRET o Noua Schimbare Majora

WhatsApp iPhone Android Facuta SECRET Noua Schimbare Majora

WhatsApp continua sa faca in secret schimbari esentiale pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vrea sa le ofere oamenilor posibilitatea de a beneficia de noutati importante pentru platforma de mesagerie. Dupa lansarea in cursul anului 2021 a sistemului ca ne permite sa folosim mai multe dispozitive cu acelasi cont WhatsApp, acum compania din spatele platformei de mesagerie lucreaza la imbunatatirea acestei functii.

WhatsApp a implementat in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android o noua sectiune speciala care ofera posibilitatea de a conecta un alt telefon mobil la contul principal, de pe telefonul principal de pe care folosim contul. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta sectiune noua pe care cei de la WhatsApp au implementat-o in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru telefoanele Android, cel putin deocamdata.

WhatsApp: Pentru iPhone si Android este Facuta in SECRET o Noua Schimbare Majora

WhatsApp iPhone Android Facuta SECRET Noua Schimbare Majora interconectare

WhatsApp ne va permite sa conectam un telefon nou la contul principal in fix acelasi modi prin care conectam un alt tip de dispozitiv la contul nostru, deci din acest punct de vedere procedura nu este diferita in vreun fel. Practic, intai trebuie sa instalam pe telefonul neconectat aplicatia WhatsApp , apoi pe telefonul principal intram in sectiunea care ne afiseaza toate dispozitivele conectate la un cont, apasam optiunea de adaugare a unui dispozitiv nou, si scanam codul QR de pe telefonul nou.

WhatsApp a gandit aceasta procedura intr-un mod cat se poate de simplu, astfel ca ea poate fi realizata de catre oricine, chiar si de catre persoanele care nu au un nivel prea ridicat de cunostinte in ceea ce priveste folosirea telefoanelor inteligente, sau a tabletelor. Procedura in sine dureaza doar cateva secunde, iar dupa finalizarea ei, contul WhatsApp va putea fi folosit si de pe dispozitivul nou, iar toate datele vor fi sincronizate intre toate dispozitivele.

WhatsApp ne permite sa si deconectam oricare dintre dispozitivele asociate tot din sectiunea prin care am adaugat dispozitivul nou, astfel ca daca nu mai dorim ca vreunul sa aiba acces la cont, trebuie sa intram acolo si sa il deconectam.