iPhone 14 vs iPhone 13: Un nou VIDEO ne Arata Schimbarile Uriase

iPhone 14 este noua serie de telefoane ale companiei Apple, iar conform informatiilor aparute recent in legatura cu aceste noi modele, sunt asteptate schimbari extrem de mari pentru modelele aflate in dezvoltare. Totul vine multumita unor schite preluate din fabricile partenerilor Apple, dar si a unor machete cu noile telefoane din seria iPhone 14, iar foarte multa lume va ramane surprinsa de ceea ce a pregatit compania Apple pentru anul 2022.

iPhone 14 urmeaza sa fie o serie care modifica in totalitate strategia companiei Apple din ultimii ani, adica se renunta la unul dintre modele pentru a se face loc altuia nou si mult mai important. Mai exact, iPhone 14 Max va fi lansat anul acesta in locul iPhone 13 Mini, iar asta pentru ca Apple vrea sa le ofere oamenilor noi optiuni in ceea ce priveste telefoanele pe care le pot cumpara, iar mai nimeni nu se astepta sa vada asa ceva oferit de anul acesta.

iPhone 14 vs iPhone 13: Un nou VIDEO ne Arata Schimbarile Uriase

iPhone 14 Max va fi un telefon cu ecran de 6.7 inch, la fel ca iPhone 13 Pro, doar ca pe partea de specificatii va semana cu iPhone 14, sau cu iPhone 13, adica va avea multe dintre acele specificatii. Se speculeaza ca in cazul seriei iPhone 14 doar modelele din seria Pro vor avea un nou procesor, in timp ce modelele mai ieftine vor fi disponibile cu multe dintre componentele care sunt integrate in cadrul actualei serii iPhone 13, o alta schimbare majora de strategie de la Apple.

iPhone 14 iPhone 13 VIDEO Arata Schimbarile Uriase ecrane
Folii de protectie pentru ecranele seriei iPhone 14.

iPhone 14 urmeaza deasemenea sa aiba margini mult mai subtiri in comparatie cu ecranele actualelor modele de telefoane, dar se pare ca Apple va renunta deasemenea si la o buna parte din decupaj. Puteti vedea din imagini ca Apple vrea sa le ofere ceva complet diferit clientilor in ceea ce priveste felul in care arata ecranul iPhone 14, astfel ca in final vorbim despre vesti bune pentru cei care isi doreau sa vada unele lucruri diferite de la noile telefoane.

iPhone 14 este o serie a carei lansare o asteptam pentru toamna acestui an, compania Apple incercand cel mai probabil sa o aduca in magazine prin septembrie, probabil la preturi mai mari decat actualele modele.