BRD Romania: Informare OFICIALA Extrem de IMPORTANTA Privind Comisioanele

BRD Romania Informare OFICIALA Extrem IMPORTANTA Comisioanele

BRD Romania a publicat o informare oficiala extrem de importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar prin intermediul ei le spune romanilor despre o serie de modificari extrem de serioase pe care le face pentru ei. Vorbim despre o serie de modificari de comisioane pe care cei de la BRD Romania le fac incepand din cursul urmatoarelor luni, iar dupa cum veti vedea mai jos, vorbim despre multe schimbari foarte bune pentru noi.

BRD Romania incepen cu comisioanele de administrare ale conturilor in LEI si valuta, acestea fiind crescute de la 5 LEI la 6 LEI si respectiv 10 LEI, in cazul celor din urma fiind facuta o exceptie pentru conturile care au facut parte din promotii. Comisionul pentru inchiderea conturilor in valuta este eliminat, insa costurile operatiunilor facute la ghiseele agentiilor BRD Romania, inclusiv cele ale extraselor de cont, sunt modificate de catre banca, si exista o lista pe website-ul sau.

BRD Romania: Informare OFICIALA Extrem de IMPORTANTA Privind Comisioanele

BRD Romania introduce din 15 iulie un comision de 14 LEI pentru livrarea cardului prin curier la adresa aleasa de noi, cu anumite exceptii, iar tranzactiile de la POS de tip quasicash, legate de jocurile de noroc, vor avea comisioane de 1% la cardurile Standard si Gold. Daca faceti plati in UE, sau in afara zonei, atunci BRD Romania poate impune comisioane mai mari dupa ce limita maxima a acestora va fi eliminata de catre banca in curand.

BRD Romania creste comisioanele de administrare pentru conturile BRD Piete de Capital, iar dobanda penalizatoare pentru descoperitul de cont neautorizat pentru conturi curente atasate este de 23%/an la LEI, 13%/an la EURO si 0%/an la dolari. BRD Romania face si alte modificari pentru conditiile generale privind oferirea serviciilor pentru persoanele fizice, ele fiind descrise direct pe website-ul bancii pentru oricine este interesat sa afle mai multe in legatura cu ele.

BRD Romania face foarte multe modificari foarte importante pentru clientii care-I folosesc serviciile, si este important sa aflati informatii in legatura cu toate dintre ele pentru a sti exact la ce anume ar trebui sa va asteptati acum.