WhatsApp: Confirmarea OFICIALA a Schimbarilor Noi pentru iPhone si Android

WhatsApp Confirmarea OFICIALA Schimbarilor Noi iPhone Android

WhatsApp a dezvaluit in mod oficial pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume noi schimbari care cu siguranta se vor dovedi a fi importante pentru multi dintre cei care-I folosesc aplicatia de mesagerie in fiecare zi. Vorbim despre schimbari pentru modul in care sunt partajate fisierele multimedia, inclusiv statusurile, intre utilizatorii WhatsApp din intreaga lume, iar modificarea este testata in versiunile beta ale aplicatiei.

WhatsApp a implementat in versiunea pentru Android de ceva vreme o schimbare menita sa ne aduca toate noutatile pe care le puteti vedea mai jos, ele fiind oferite deocamdata exclusiv in versiune beta, dar mai nou si pentru iOS. Puteti vedea mai jos ca WhatsApp ne va oferi optiuni mai complexe pentru partajarea fisierelor multimedia oriunde dorim, ceva ce desigur ca este extrem de util si important, in acelasi timp, pentru foarte multa lume.

WhatsApp: Confirmarea OFICIALA a Schimbarilor Noi pentru iPhone si Android

WhatsApp Confirmarea OFICIALA Schimbarilor Noi iPhone Android audienta

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor sai din intreaga lumea ma imult control asupra modului in care isi folosesc aplicatiile, sau partajeaza informatiile care sunt disponibile in cadrul lor, asa ca nu e surprinzator sa vedem imbunatatiri de acest gen implementate. WhatsApp evita totusi sa ofere informatii prea detaliate cu privire la aceste majore modificari care ne sunt oferite, iar asta pentru ca deocamdata ele nu sunt 100% pregatite pentru a fi oferite.

WhatsApp mai are si foarte multe schimbari majore in lucru in aceasta perioada, iar asta pentru ca a decis sa le ofere tuturor oamenilor cele mai bune modificari posibile pentru a se bucura de o experienta similara cu ceea ce exista in alte aplicatii similare. WhatsApp a ramas in urma in comparatie cu celelalte aplicatii de mesagerie care sunt disponibile in intreaga lume, ceea ce desigur ca este o problema pentru platforma, si una foarte mare.

WhatsApp va lansa in cursul anului 2022 o serie majora de schimbari despre care ar trebui sa stie toata lumea, mai ales ca ele sunt foarte importante pentru experienta generala de care beneficiem in timpul folosirii aplicatiei de mesagerie.