ING Bank: Informarea URGENTA Transmisa pentru Clientii Romani

ING Bank Informarea URGENTA Transmisa Clientii Romani

ING Bank ii informeaza pe clientii din toata Romania in mod urgent in legatura cu o decizie pe care a luat-o, si pe care o va pune in aplicare in cursul acestei zile, iar asta pentru ca vorbim despre faptul ca banca vrea sa faca o serie de lucrari de mentenanta. ING Bank a publicat direct pe website-ul sau informatia conform careia va incepe sa puna in aplicare o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru clienti, teoretic fara impact mare.

ING Bank spune ca servicii non-critice ale platformelor sale de internet si mobile banking, sau plati si retrageri de bani, vor fi afectate de catre aceste lucrari de mentenanta, ele putand fi indisponibile in aceasta perioada pentru clienti. ING Bank ne transmite faptul ca tranzactiile cu cardul si transferurile de bani ar trebui sa se faca fara probleme in cursul acestei dupa-amiezi, asa ca din acest punct de vedere nu ar trebui sa existe probleme.

ING Bank: Informarea URGENTA Transmisa pentru Clientii Romani

ING Bank Informarea URGENTA Transmisa Clientii Romani lucrari reparatii

ING Bank nu efectueaza foarte des lucrari de mentenanta de acest gen pentru serviciile pe care le ofera clientilor din toata Romania, astfel ca nu se intampla foarte des sa fie ceva indisponibil pentru cei care se bazeaza pe aceste servicii. In mod normal n-ar trebui sa avem probleme in ceea ce priveste folosirea serviciilor online ale ING Bank, dar cum orice este posibil, e bine sa aveti bani la indemana daca va aflati prin oras.

ING Bank spune ca va efectua aceste lucrari de mentenanta intre orele 20:00 – 23:00, adica fix atunci cand oamenii sunt in oras pentru a manca, sau a se distra, deci daca vor exista dificultati cu platile, va fi destula lume nemultumita. In aceste conditii, e bine sa fiti pregatiti, si sa nu fiti luati prin surprindere in situatia in care ING Bank intampina mai multe dificultati decat preconizeaza, si mai multe servicii vor fi disponibile pentru noi.

ING Bank are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce se intampla in aceasta perioada din punct de vedere, asa ca puteti afla acolo tot ceea ce ar trebui sa stiti pentru a nu avea probleme foarte mari in utilizarea serviciilor.