Vladimir Putin va Permite Evacuarea Civililor din Azovstal, Cererea pentru Soldatii Ucrainieni

Vladimir Putin Permite Evacuarea Civililor Azovstal Cererea Soldatii Ucrainieni

Vladimir Putin este dispus sa le permita civililor din platforma industriala Azovstal din Mariupol sa paraseasca locatia pentru a ajunge intr-o locatie sigura, iar asta dupa ce in ultimele zile au existat mai multe evacuari de succes facute de catre armata ucraineana catre Zaporoje, dar si catre alte locatii din tara.

Vladimir Putin le-a cerut si luptatorilor ucrainieni din Azovstal sa se predea soldatilor rusi, asta dupa peste o luna de lupte foarte dure, si multe bombardamente care au blocat multi oameni in buncarele de acolo, asa ca ramane de vazut cati dintre ei vor decide sa renunte la pozitiile ocupate, sau nu.

“Președintele rus Vladimir Putin i-a spus, joi, prim-ministrului israelian Naftali Bennett, într-un apel telefonic, că Rusia este încă pregătită să ofere trecere în siguranță pentru civili din siderurgia asediată Azovstal din portul ucrainean Mariupol.

Putin i-a spus lui Bennett într-un „schimb amănunțit de opinii cu privire la situația din Ucraina” că Kievul ar trebui să ordone luptătorilor ucraineni ascunși în vasta fabrică Azovstal să depună armele.”