Telekom: Informarea OFICIALA, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Telekom Informarea OFICIALA Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, iar pentru ei transmite o informare in legatura cu ceea ce le ofera gratuit, daca vor. Vorbim despre o decizie a celor de la Telekom de a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga una dintre cele 6 trotinete care sunt oferite in cadrul unei promotii speciale pentru cei care decid sa-si reincarce cartelele pe care le folosesc in viata de zi, cu zi.

Telekom spune ca este necesar ca o cartela preplatita sa fie reincarcata cu suma de minim 6 euro pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala care este in desfasurare in momentul de fata. Puteti vedea mai jos cum arata trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter 1S pe care Telekom o ofera pentru oricare dintre clientii care sunt suficient de dornici sa o castige incat vor sa participe la aceasta promotie, si sa isi reincarce cartelele cu minim 6 euro.

Telekom: Informarea OFICIALA, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Telekom spune ca ofera cate o trotineta electrica in fiecare saptamana de desfasurare a campaniei pe care o are acum in Romania, deci sunt multiple sanse de castig pentru oricine este dornic sa participe la promotie. Desigur ca trebuie sa respectati regulamentul de participare pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre trotinetele electrice pe care cei de la Telekom le ofera in momentul de fata, si sunt destule astfel incat sa nu ratati aceasta ocazie speciala.

Telekom desfasoara aceasta campanie pentru cei care reincarca o cartela, iar din regulament va puteti lamuri daca aveti vreo sansa incarcand cartela cuiva daca aveti un abonament la operator. Telekom desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada foarte limitata de timp, doar pana in 6 iunie, asa ca mai aveti mai putin de o luna la dispozitie pentru a profita de tot inainte ca oferta sa dispara complet din cadrul promotiile grupului de telecomunicatii.

Telekom nu are doar aceasta campanie in desfasurare in momentul de fata, ci mai are inclusiv altele, asa ca merita sa va uitati cu mare atentie la toate promotiile pe care ni le ofera acum.