DIGI RCS & RDS: Ce da GRATUIT Chiar Acum pentru MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS GRATUIT Chiar Acum MILIOANE Clienti

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, le ofera catorva milioane de clienti din toata tara in mod gratuit ceva de care ei ar trebui sa profite chiar acum, pentru ca este un beneficiu foarte important pentru ei. DIGI RCS & RDS a luat de ceva vreme o hotarare foarte importanta in baza careia le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de spatiu de stocare gratuit in cloud-ul companiei romanesti.

DIGI RCS & RDS are una dintre cele mai dezvoltate infrastructuri de telecomunicatii din Romania, iar DIGI Storage este marele beneficiu pe care il ofera pentru clientii din toata tara, deoarece le permite romanilor sa salveze in cloud fisierele importante pentru ei. DIGI RCS & RDS a creat aceasta platforma ca un bonus pentru cei care platesc pentru serviciile de internet fix, iar dupa schimbarile de abonamente de acum cateva luni, mai multa lume beneficiaza de tot.

DIGI RCS & RDS: Ce da GRATUIT Chiar Acum pentru MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS le ofera tuturor clientilor care isi incheie un abonament nou de internet fix cu viteze de 500 Mbps, 1000 Mbps, sau mai mult, un minim de 20 GB de spatiu in DIGI Storage, in functie de abonamentul pe care-l aleg de la operator. In baza acestui spatiu de stocare care este oferit de catre DIGI RCS & RDS, romanii pot stoca in cloud orice fel de fisiere, de la poze, documente, clipuri video, sau orice ar putea fi stocat in calculatoare.

DIGI RCS & RDS ofera posibilitatea de a accesa DIGI Storage de oriunde, iar marele avantaj pentru conexiunile fixe de internet, este ca vorbim despre o interconectare de mare viteza si cu alti operatori, dar si transfer de date la viteze mari chiar de acasa. Avand in vedere infrastructura pe care DIGI RCS & RDS o are, clientii pot transfera fisierele la viteze care ajung si pana la cativa zeci de MB pe secunda, totul in functie de PC-ul si routerul lor.

DIGI RCS & RDS s-a gandit cu foarte multa vreme in urma ca beneficiile de acest gen ar fi extrem de bune pentru clientii din Romania, iar separat de DIGI Storage exista si altele despre care e bine sa stim acum.