Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank Anuntul IMPORTANT Clientii Toata Romania

Raiffeisen Bank ii anunta pe clientii din Romania in legatura cu o masura importanta care va fi pusa in aplicare in cursul zilei de maine, iar asta pentru ca vorbim despre o noua serie de lucrari de mentenanta. Spre deosebire de lucrarile de mentenata facute in trecut de catre cei de la Raiffeisen Bank, de aceasta data vorbim despre unele care afecteaza un singur serviciu, si in mod teoretic nu chiar atat de multi clienti ar trebui sa fie afectati de acest lucru.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania faptul ca va lucra la platforma Raiffeisen Smart Market in cursul zilelor de maine, intre orele 10:00 – 12:00, astfel ca in aceasta perioada nu ar trebui sa o putem folosi. Raiffeisen Bank doar le spune clientilor ca lucreaza la aceasta platforma, fara a detalia exact si ce anume se va intampla de este necesar sa se faca lucrari de mentenanta de acest gen, asa ca din pacate nu stim acest lucru, pentru ca nu exista detalii oferite.

Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank a avut in ultima perioada multe lucrari de mentenanta pe care le-a desfasurat pentru inrastructura in baza careia isi ofera serviciile pentru clientii din toata tara. In baza a ceea ce am vazut pana acum, cei de la Raiffeisen Bank au facut modificari minore pentru propriile aplicatii mobile, deci lucrarile de mentenanta fie au avut menirea de a rezolva probleme, fie de a imbunatati experienta generala de care au parte clientii care-i acceseaza serviciile.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de important este pentru toti clientii sai din Romania sa se bucure de ofertele speciale pe care le are, dar si de administrarea conturilor cand nu sunt la un PC. In aceasta idee, este de asteptat ca Raiffeisen Bank sa faca in mod constant lucrari de mentenanta pentru ca noi sa avem parte de cea mai buna experienta cand ii folosim serviciile in viata de zi, cu zi, asa cum fac de altfel si alte banci din tara noastra.

Raiffeisen Bank nu are pe website-ul sau alte detalii dincolo de ceea ce v-am spus deja, asa ca e greu de spus daca va oferi mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla cu serviciile sale.