BANCA Transilvania: Informarea AVERTIZARII Oficiale Transmisa Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania Informarea AVERTIZARII Oficiale Transmisa Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania a publicat cu doar cateva minute in urma o foarte importanta informare de avertizare a clientilor din toata Romania cu privire la o problema extrem de serioasa pe care ei toti ar trebui sa o aiba in vedere in momentul de fata. Vorbim despre o noua avertizare care ne spune ca BANCA Transilvania nu se ocupa cu trimiterea de mesaje pe retelele de socializare, si nu numai, prin care ne cere diverse informatii confidentiale.

BANCA Transilvania vorbeste in mesajul de mai jos despre faptul toti clientii sai din intreaga tara ar trebui sa fie extrem de vigilenti cand primesc mesaje prin SMS, sau prin retelele de socializare, si sa nu isi dezvaluie datele catre persoane necunoscute. BANCA Transilvania nu cere vreodata mesajele intr-un asemenea mod, ci din contra, le cere doar in agentiile sale, doar cand oamenii se afla in afla in fata unui reprezentant al bancii, si stiu ce se intampla.

BANCA Transilvania: Informarea AVERTIZARII Oficiale Transmisa Tuturor Clientilor

BANCA Transilvania spune ca trebie sa ne uitam cu foarte mare atentie la adresa persoanei de la care primim un mesaj prin care ni se cer informatii confidentiale, fie ca este vorba despre SMS-uri, email-uri, mesaje pe retelele de socializare, si nu doar atat. Daca nu cunoastem acea adresa, sau daca ea pare a fi una care nu prezinta incredere, atunci nu trebuie sa raspundem la respectivul mesaj pentru ca exista un risc foarte mare sa ni se fure datele.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca nu trebuie sub vreo forma sa accesam link-urile sau documentele care sunt incluse in mesajele de acest gen, pentru ca in general ele sunt malitioase, sau ne directioneaza spre website-uri malitioase, ori care sunt clonate. Acestea sunt unele dintre cele mai utilizate metode prin care oameni din intreaga lume sunt pacaliti sa-si cedeze datele personale, iar de aici pot aparea extrem de multe probleme.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceste situatii, asa ca trebuie sa fim tot timpul extrem de vigilenti, si sa nu ne lasam pacaliti de absolut nimeni.