Kaufland: IMPORTANTA Notificare de care Sunt Vizati TOTI Clientii Romani

Kaufland IMPORTANTA Notificare Vizati TOTI Clientii Romani

Kaufland ii informeaza pe toti clientii sai din toata Romania in legatura cu o masura foarte importanta pe care a luat-o, si despre care trebuie sa stie toti dintre ei pentru ca vorbim despre vesti grozave pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea. Mai exact, cei de la Kaufland ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca au fost actualizate ofertele speciale care sunt disponibile pentru Kaufland Card in momentul de fata.

Kaufland stie foarte bine cat de important este pentru foarte multi dintre Romani sa profite de ofertele acestea atat timp cat ele sunt disponibile, astfel ca a decis sa ni le puna la dispozitie cu mai multe schimbari de care putem profita acum. Exact asa precum le spune si numele, ofertele pe care cei de la Kaufland le-au ales, si ni le prezinta, au fost special gandite pentru clientii din toata Romania care au un Kaufland Card facut deja.

Kaufland: IMPORTANTA Notificare de care Sunt Vizati TOTI Clientii Romani

Kaufland a lansat acest card de fidelitate de ceva vreme pentru clientii sai din toata Romania, iar multumita lui oricine are posibilitatea de a cumpara produse din magazine la preturi preferentiale in aceasta perioada de timp. Cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata Romania o multitudine de promotii foarte interesante, dar trebuie sa aveti nu doar cardul de fidelitate, ci si aplicatia dedicata pentru ca promotiile sa fie disponibile.

Kaufland schimba in mod constant ofertele pe care le are pentru aceste carduri de fidelitate, astfel ca daca nu gasiti acum ceva care sa va fie pe plac, atunci e foarte posibil sa gasiti in viitor o oferta de care sa puteti profita rapid. Tot ceea ce cumparati este inregistrat in cadrul acestui card de fidelitate pe care Kaufland ne permite sa-l facem in oricare dintre magazinele sale, iar unele dintre ofertele care ne sunt afisate au la baza cumparaturile deja facute.

Kaufland este cel mai mare lant de hypermarket-uri din Romania, dar nu este singurul care are oferte de acest gen disponibile pentru clienti, asa ca daca va faceti cumparaturile si de la altele, puteti sa va orientati si acolo dupa promotii bune.