BANCA Transilvania: Informarea Oficiala de URGENTA Transmisa Clientilor Romani

BANCA Transilvania Informarea Oficiala URGENTA Transmisa Clientilor Romani

BANCA Transilvania le transmite tuturor clientilor din Romania o informare urgenta despre care trebuie sa stie cu totii acum, iar asta pentru ca ea vorbeste despre o problema extrem de importanta pe care nimeni nu ar trebui sa o ignore. In urma anunturilor anterioare pe care BANCA Transilvania le-a facut vis-a-vis de siguranta cand vine vorba despre folosirea serviciilor bancare, acum vine unul nou care are in centru aplicatiile de mobile banking.

BANCA Transilvania, dupa cum prea bine stiti deja, ne pune la dispozitie cateva aplicatii de mobile baking pe care le putem folosi pentru a ne controla conturile bancare de pe iPhone, sau Android, indiferent unde anume ne aflam. BANCA Transilvania a lansat BT Pay si NeoBT pentru administrarea conturilor bancare de pe iPhone si Android, la nevoie, iar aceste aplicatii sunt esentiale pentru interactiunea cu banca, inclusiv cand vine vorba despre cumparaturi online.

BANCA Transilvania: Informarea Oficiala de URGENTA Transmisa Clientilor Romani

BANCA Transilvania Informarea Oficiala URGENTA Transmisa Clientilor Romani siguranta

BANCA Transilvania ne spune ca aceste aplicatii trebuie sa fie descarcate exclusiv din App Store, sau Google Play Store, si nu din magazine terte de aplicatii pentru a nu risca sa ne infectam telefoanele cu malware, si sa fim spionati, sau sa avem datele furate de hackeri. BANCA Transilvania spune deasemenea ca este obligatoriu sa folosim un PIN, sau un sistem de securitate biometrica impreuna cu aplicatia, si sa o inregistram pe acelasi numar de telefon inregistrat si la banca.

BANCA Transilvania ne spune deasemenea ca atunci cand inrolam cardul in aplicatie, sa nu furnizam cuiva datele noastre personale, sau pe cele ale cardului, pentur a nu risca expunrea lor unor persoane care le-ar putea folosi pentru a ne fura banii. BANCA Transilvania spune ca nu ne cere vreodata datele personale, sau ale cardurilor prin email, SMS, sau telefon, asa ca nu trebuie sa le furnizam nimanui care ne cere acest lucru.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau si alte informatii esentiale pentru securitatea noastra cand vine vorba despre folosirii aplicatiilor sale de mobile banking, si e important sa le avem in vedere pentru a fi mereu in siguranta.