BRD Romania: Informare de ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BRD Romania Informare ATENTIONARE Clientii Romania

BRD Romania a publicat o noua, si foarte importanta, informare de atentionare care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie dezvaluita chiar azi. Cei de la BRD Romania le spun tuturor clientilor din Romania sa fie foarte atenti la faptul ca in aceasta seara, intre orele 22:30 si 23:00 urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru toata lumea in tara noastra.

BRD Romania spune ca doar aplicatia YOU BRD ar trebui sa fie afectata de aceasta problema, deci in mod teoretic celelalte servicii ar trebui sa ramana functionale pe toata durata de derulare a lucrarilor de mentenanta. Vorbim despre o perioada foarte scurta de timp, de doar 30 de minute, in care clientii BRD Romania care folosesc aplicatia YOU BRD nu vor avea acces la ea, dar nici la sistemul de autorizare a platilor, sau tranzactiilor, facute prin intermediul ei.

BRD Romania: Informare de ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BRD Romania Informare ATENTIONARE Clientii Romania validare plati

BRD Romania a lucrat de la inceputul acestui an pentru a rezolva o problema foarte serioasa in legatura cu aplicatia YOU BRD, iar asta pentru ca pana acum clientii nu-si puteau activa aplicatia decat daca mergeau in agentii. Nu ar fi exclus ca aceasta modificare pe care BRD Romania o face sa aduca in sfarsit posibilitatea de a face aceasta autentificare direct din propriile case, fara prea multe batai de cap, asa cum ar fi si normal, pana la urma.

BRD Romania nu spune ce fel de modificari se fac la aplicatia YOU BRD, astfel ca nu avem decat aceste speculatii vis-a-vis de ceea ce s-a intamplat pana acum, si ceea ce ar trebui sa fie corectat. Daca operatiunea se va desfasuara asa cum va spun, atunci incepand de maine ar trebui sa fie posibila inclusiv autorizarea aplicatiei YOU BRD in telefoanele clientilor BRD Romania fara a mai fi nevoie ca ei sa mearga intr-o agentie, sau cel putin asta probabil ca spera multi.

BRD Romania a lansat aplicatia YOU BRD ca o alternativa pentru vechea MyBRD Mobile, si o imbunatateste in mod constant, astfel ca nu e exclus sa vedem in viitorul apropiat si alte schimbari.