DIGI Romania: Informarea de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Romanilor

DIGI Romania Informarea ULTIM MOMENT GRATIS Romanilor roland garros

DIGI Romania transmite o informare importanta cu vesti grozave pentru toti clientii sai din Romania in aceasta perioada, iar asta pentru ca ne aduce in atentie ceva despre care ar trebui sa stim chiar acum, mai ales daca avem servicii de televiziune de la companie. Cei de la DIGI Romania le transmit tuturor romanilor faptul ca vor transmite meciurile de la Roland Garros in aceasta perioada, si o vor face in format 4K pentru clientii care vor asta.

DIGI Romania transmite meciurile de la Roland Garros in format 4K multumita postului de televiziune Eurosport 4K, cel care este inclus in extraoptiunea 4K pe care compania romaneasca ne-o ofera in momentul de fata pentru activare. DIGI Romania are si propriul post de televiziune care poate sa transmita evenimente sportive in format 4K, insa se pare ca Roland Garros nu se numara printre cele pe care le-am putea vedea acolo.

DIGI Romania: Informarea de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Romanilor

DIGI Romania Informarea ULTIM MOMENT GRATIS Romanilor roland garros 4K

DIGI Romania nu se rezuma totusi doar la atat, iar asta pentru ca le spune romanilor ca daca activeaza acum extraoptiunea 4K primesc o luna de gratuitate pentru ea, la un contract pe 2 ani de zile, dar au sansa de a castiga 2 bilete la sferturile de finala de la Paris. Vorbim despre un premiu extrem de bun pe care DIGI Romania il ofera pentru oricare dintre romanii din tara noastra care sunt dornici sa se bucure de aceasta promotie speciala.

DIGI Romania desfasoara aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp, chiar in timp ce se desfasoara Roland Garros in Franta, asa ca aveti o perioada foarte limitata de timp in care puteti participa la aceasta campanie speciala. Desigur ca pentru a va bucura de tot trebuie sa activati extraoptiunea 4K chiar acum, asa ca grabiti-va sa faceti asta pentru a vedea meciurile pe care DIGI Romania ne permite sa le vedem, dar si sa aveti posibilitatea de a castiga premiile.

DIGI Romania nu va readuce prea curand inapoi aceasta promotie, chiar daca vor mai exista competitii sportive, fie ca vor avea in centru tenisul, sau altele, asa ca e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce va mai fi anuntat in curand.