LIDL Romania: Clientii Informati despre o Hotarare Importanta pentru Magazine

LIDL Romania Clientii Informati Hotarare Importanta Magazine

LIDL Romania ii informeaza in mod oficial pe clientii sai din intreaga tara in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si despre care ar trebui sa stie toti cei care vor sa-si faca cumparaturile din magazinele sale in urmatoarea perioada. Stiti deja ca LIDL are in Romania un program special de fidelitate care se numeste LIDL Plus, prin el oferindu-le clientilor posibilitatea de a se bucura de produse cu reduceri speciale, si nu numai.

LIDL ne permite sa ne facem un card LIDL Plus si sa il folosim cu aplicatia sa pentru iPhone si Android, astfel ca putem sa profitam de toate ofertele imediat pentru a fi siguri ca nu ratam vreo promotie speciala care este disponibila la un moment dat. Cei de la LIDL Romania ne permit sa profitam de toate promotiile disponibile numai daca scanam la casele de marcat codul QR pe care-l avem in cadrul aplicatiei LIDL Plus asociat cu al nostru cont de client.

LIDL Romania: Clientii Informati despre o Hotarare Importanta pentru Magazine

LIDL Romania Clientii Informati Hotarare Importanta Magazine cupon plus

LIDL Romania ne ofera promotiile o data cu scanarea acestui cod la casele de marcat, iar in acel moment se salveaza in aplicatia s ainclusiv cumparaturile pe care le facem de fiecare data, si asa ni se ofera acces la o alta promotie speciala. Vorbim despre o promotie numita Cupon Plus, cei de la LIDL creand-o pentru a oferi beneficii suplimentare pentru romanii care aleg sa-si faca in mod constant cumparaturile din oricare dintre magazinele din toata tara.

LIDL are cateva praguri, cuprinse intre 50 de LEi si 200 de LEI, pentru care ofera cupoane cu diverse promotii de care putem profita in oricare dintre magazinele sale, si vorbim despre produse alimentare, sau bauturi racoritoare. In baza unui Cupon Plus pe care LIDL Romania ni-l ofera, putem sa luam gratuit oricare dintre produsele care sunt incluse in el, valoarea maxima oferita fiind de 15 LEI, pentru cumparaturi de minim 200 de LEI in magazinele sale.

LIDL Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceste promotii speciale, asa ca daca sunteti interesati de ele, atunci ar trebui sa va uitati cu atentie la promotiile care sunt listate in momentul de fata pentru noi toti.