Raiffeisen Bank: Mesaj de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

Raiffeisen Bank Mesaj URGENTA Toti Clientii Romania partial functional

Raiffeisen Bank a publicat un mesaj de urgenta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca este vorba despre o problema despre care oricine ar trebui sa stie chiar acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le spun clientilor din toata tara faptul ca anumite servicii pe care le ofera pentru ei sunt partial functionale in momentul de fata, iar asta inseamna ca ei pot avea probleme in a le utiliza, daca au nevoie de bani.

Raiffeisen Bank spune ca serviciul pentru tranzactii cu POS-ul cu cardurile de debit este partial functional, deci nu va puteti baza pe el pentru a putea plati pentru orice ati avea de cumparat, existand sanse ca plata sa fie refuzata. In aceeasi masura, Raiffeisen Bank spune ca si tranzactiile la bancomate folosind cardurile de debit nu ar putea fi derulate chiar asa cum ne asteptam, inclusiv acest serviciu fiind partial functional acum, iar desigur ca asta se intampla in toat atara.

Raiffeisen Bank: Mesaj de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

Raiffeisen Bank Mesaj URGENTA Toti Clientii Romania partial functional banca

Raiffeisen Bank ne transmite inclusiv faptul ca tranzactiile la bancomatele multifunctionale sunt afectate, deci exact precum in cazul de mai sus, nu va puteti astepta sa faceti chiar orice la acestea. Separat de aceste probleme, Raiffeisen Bank spune ca lucrurile ar trebui sa se desfasoare normal, fara probleme, dar desigur ca asta aflati doar daca aveti nevoie efectiv de aceste servicii in momentul de fata, si constatati ca ele nu functioneaza pe undeva.

Raiffeisen Bank lucreaza cel mai probabil la rezolvarea problemelor pentru ca totul sa revina la normal cat se poate de repede, insa desigur ca are nevoie de timp pentru ca lucrurile sa se poata desfasura normal. Nu exista vreo estimare cu privire la numarul de minute, sau ore, care ar putea fi necesare pentru ca totul sa revina la normal, astfel ca trebuie doar sa avem rabdare pentru ca lucrurile sa fie rezolvate de catre banca, si ca totul sa fie anuntat oficial.

Raiffeisen Bank a executat in ultimele saptamani diverse lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, insa nu se stie in ce masura acestea au, sau nu, vreun impact asupra problemelor de acum.