Netflix: Hotararea foarte Importanta cu care a SURPRINS Multa Lume

Netflix Hotararea Importanta SURPRINS Multa Lume

Netflix inca mai este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, ramane una dintre cele care genereaza cel mai mare interes, dar pentru a ramane in top face si investitii majore. Cei de la Netflix au decis sa cumpere recent un proiect care se dovedeste a fi extrem de scump, dar probabil de pe urma caruia sa asteapta sa aduca noi abonati in cadrul platformei, ceva de care are foarte mare nevoie in perioada urmatoare.

Netflix, conform unor surse apropiate companiei, ar fi decis sa plateasca nu mai putin de 50 de milioane de dolari pentru a cumpara drepturile de productie pentru un film care va avea la baza si actori importanti. Pain Hustlers este denumirea acestui film, el urmand a o avea in rol central si pe binecunoscuta actrita Emily Blunt, unul dintre primele nume care a fost confirmat pana in momentul de fata de catre cei care vor produce filmul pentru platforma.

Netflix: Hotararea foarte Importanta cu care a SURPRINS Multa Lume

Netflix va investi separat si alte sume serioase de bani pentru alti actori importanti, dar si productia in sine, asa ca ramane de vazut cat va cheltui in final cu acest film, si cati abonati noi ar putea aduce. In ciuda acestor necunoscute, planul celor de la Netflix este de a le oferi abonatilor cat mai mult continut de calitate pentru a se bucura de ceva in banii pe care-i platesc pentru abonamente, iar sumele nu sunt nici pe departe mici pentr unii oameni.

„Netflix preia drepturile pentru viitorul film al lui Emily Blunt, Pain Hustlers, pentru mai mult de 50 de milioane de dolari, marcând cea mai mare vânzare de până acum de la Cannes pentru festivalul din acest an. Pain Hustlers „se concentrează pe Liza Drake (Blunt), o persoană care abandonează liceul, care visează la o viață mai bună pentru ea și pentru fiica ei mică, care obține un loc de muncă la un start-up farmaceutic eșuat într-un mall îngălbenit din Florida Centrală. Farmecul, curajul și impulsul Lizei o catapultează pe companie și pe ea în viața de înaltă, unde se trezește curând în centrul unei conspirații criminale cu consecințe mortale.””

Netflix finanteaza sute de filme si seriale noi anual pentru platforma sa, iar Pain Hustlers este doar unul dintre cele care vor fi oferite pentru abonatii din intreaga lume, dar lansarea sa este inca totusi destul de departe. E improbabil ca Pain Hustlers sa fie lansat in 2022 de catre cei de la Netflix, o posibila lansare fiind mai usor de vizualizat ca fiind pregatita pentru anul 2023, probabil undeva prin primavara, dar multe depind de ceea ce se va intampla pana atunci cu compania.

Netflix va anunta din timp cand va lansa acest nou titlu pentru abonatii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem ce anume a mai pregatit pentru noi in cursul urmatoarelor luni.