Decizia Postei Romane cu Masuri Importante Anuntate Oficial

Decizia Postei Romane Masuri Importante Anuntate Oficial

Posta Romana si-a stabilit o serie de obiective extrem de importante pentru urmatoarea perioada, iar unul dintre cele care ar trebui dus la indeplinire vizeaza o modernizare majora a flotei de autovehicule pentru a asigura o infrastructura multimodala pentru transportul de colete internationale prin Romania.

Posta Romana vorbeste mai jos despre faptul ca are o flota auto de peste 1.200 de vehicule cu care transporta colete prin Romania in momentul de fata, una uriasa, dar care are nevoie de o modernizare majora pentru a continua sa ofere servicii de calitate pentru toti romanii, si nu numai, care au nevoie de ele.

„Conectarea la fluxurile internaționale prin infrastructura multimodală.

Obiective pe termen scurt și mediu pentru modernizarea Poștei Române, cuprinse în 𝗠𝗲𝗺𝗼𝗿𝗮𝗻𝗱𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗡𝗮𝘁̗𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆ 𝗣𝗼𝘀̗𝘁𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗮̆, aprobat de Guvernul României!

Compania Națională Poșta Română, deține, în prezent, cel mai mare număr de angajați în domeniul logistic — operațional — colete din România, o flotă auto de peste 1.200 de autovehicule și infrastructuri -imobiliară și tehnică- extinse, care, însă, necesită modernizare. 

Ne vom repoziționa ca platformă logistică internațională pe care să o poată accesa toți actorii din mediul economic, dar și cetățenii. Rețeaua logistică regională, pe care o vom dezvolta, va include transport intermodal rutier – aeroportuar – feroviar – naval și va fi capabilă să deservească fluxurile internaționale logistice destinate României dar și Europei Centrale și de Est.”