BANCA Transilvania: Informarea Oficiala cu o ATENTIONARE Emisa Clientilor

BANCA Transilvania Informarea Oficiala ATENTIONARE Emisa Clientilor

BANCA Transilvania a publicat o informare cu o atentionare foarte importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie in momentul de fata faptul ca agentiile sale vor fi inchise in data de 1 iunie. BANCA Transilvania a luat o decizie foarte similara cu cea pe care am vazut-o luata de catre alte banci din Romania in aceasta perioada, asa ca nu e vorba despre ceva care sa nu mai fi fost facut.

BANCA Transilvania nici macar nu este la prima decizie de acest gen luata pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca in fiecare an aplica masuri similare pentru a-si multumi angajatii care vor sa petreaca timp cu proprii copii. In baza masurii pe care BANCA Transilvania a luat-o, aproape toate agentiile sale din tara noastra vor fi inchise in cursul zilei de maine, exceptie facand cele care se afla in interioriul centrelor comerciale.

BANCA Transilvania: Informarea Oficiala cu o ATENTIONARE Emisa Clientilor

BANCA Transilvania incearca sa le ofere romanilor totusi ajutor, la nevoie, prin intermediul liniei sale de servicii cu clientii, aceasta ramanand deschisa in aceasta perioada pentru oricine are nevoie de ajutor pentru a face fata oricarei probleme. Chiar daca nu vor exista agentii BANCA Transilvania deschise in ziua de 1 iunie in afara centrelor comerciale, exista destule in centrele comerciale la care puteti merge daca vreti sa ajungeti fizic intr-o locatie.

BANCA Transilvania nu are programate nici lucrari de mentenanta in perioada urmatoare in Romania, asa c anu trebuie sa va faceti griji nici din acest punct de vedere, pentru ca serviciile ar trebui sa functioneze normal in urmatoarele zile. Asigurarea urgentelor esste totusi o decizie foarte buna pe care BANCA Transilvania a luat-o, iar asta pentru ca in aceasta perioada sunt in desfasurare diverse atacuri de tip phishing in Romania.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in cursul zilei de 1 iunie in toata tara, asa ca daca sunteti interesati de ele, puteti intra acolo pentru a descoperi mai multe detalii chiar acum.