WhatsApp: Schimbarea SECRETA Dezvaluita pentru Milioane de iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea SECRETA Dezvaluita Milioane iPhone Android

WhatsApp continua seria schimbarilor facute in secret pentru miliardele de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar acum vorbim despre una care vine ca o surpriza totala, dar care poate fi extrem de utila pentru foarte multa lume. Puteti vedea in imaginea de mai jos ceea ce WhatsApp a decis sa implementeze in interfata de utilizator pentru conversatii, iar vestile sunt unele extrem de bune pentru noi toti.

WhatsApp a decis sa implementeze o noua iconita care sa ne spuna daca mesajul pe care l-am primit in cadrul unei conversatii este un raspuns la un status pe care l-am publicat in cadrul platformei de mesagerie pentru telefoanele mobile. Puteti vedea in imaginea de mai jos o iconita noua langa cele care ne spun daca un mesaj a fost trimis unei alte persoane, iar cei de la WhatsApp vor sa ii ajute pe oameni sa inteleaga mai usor de unde vin mesajele.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA Dezvaluita pentru Milioane de iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea SECRETA Dezvaluita Milioane iPhone Android raspuns status

WhatsApp ne permite sa trimitem mesaje pentru statusurile pe care le publica altii in cadrul platformei de mesagerie, sau sa primim mesaje de la alte persoane pentru statusurile noastre, insa pana acum era destul de greu sa ne dam seama care si de unde vine. WhatsApp vrea sa ne simplifice foarte mult viata in aceasta situatie pentru  a ne putea bucura de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre utilizarea aplicatiei.

WhatsApp testeaza in momentul de fata acest indicator nou pentru toti cei care folosesc versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca el nu este disponibil si in cadrul versiunii publice, asa cum stiam deja din cazul altor functii noi. Avand in vedere modul in care arata in momentul de fata totul, probabil ca nu vom mai avea foarte mult de asteptat pana cand totul va fi oferit oficial, fiind probabil nevoie de doar cateva saptamani.

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari foarte importante pentru utilizatorii din intreaga lume, dar ele vor fi disponibile segmentat pe masura ce vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite pentru noi, deci e bine sa avem rabdare.