Orange: Vestile Grozave, ce le da GRATUIT Clientilor Romani Acum

Orange Vestile Grozave GRATUIT Clientilor Romani Acum

Orange este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, avand peste 15 milioane de clienti activi in toata tara, un numar care este in crestere, iar printre ei se numara si foarte multi care folosesc Orange Money. Unii dintre voi probabil stiati deja ca Orange Money este platforma de servicii financiare pe care Orange a creat-o pentru a le oferi romanilor o alternativa la bancile clasice care activeaza in Romania in momentul de fata.

Orange le permite oricaror romani, fie ca ii sunt clienti, sau nu, sa isi faca un cont pentru aceasta institutie financiara, iar daca profitati de oferta, puteti primi inapoi pana la 14% din banii cheltuiti pentru calatorii, cu detalii in aceasta pagina. Vorbim despre returnarea a 14% dintre banii pe care ii cheltuim cu agentia de calatorie Go Travel folosind un card de credit al Orange Money, banii fiind returnati in conturile noastre bancare in mod automat de catre banca, in fiecare luna din an.

Orange: Vestile Grozave, ce le da GRATUIT Clientilor Romani Acum

Orange spune ca pana la 200 de LEI din banii cheltuiti de catre noi pe pachete de calatorie de la aceasta agentie pot fi returnati lunar, astfel ca vorbim despre o promotie foarte interesanta dezvaluita. Desgiur ca doar clientii Orange Money care au un card de credit pot sa profite de sistem in momentul de fata, si merita sa o faceti pentru ca e vorba de primirea unor bani pe care i-ati cheltuit pe o promotie de calatorie in care probabil v-ati distrat, sau va veti distra.

Orange deruleaza de ceva vreme aceasta promotie speciala pentru clientii din toata Romania, asa ca nu trebie decat sa va uitati cu atentie la toate ofertele care sunt disponibile pentru vedea si ce puteti primi inapoi. Desigur ca vestile sunt excelente pentru toti cei care vor sa-si mai recupereze din banii de vacante pe care-i vor cheltui in perioada urmatoare, iar asta pentru ca urmeaza o vara calduroasa cu multe zone de calatorie in care nu mai exista restrictii.

Pe website-ul operatorului de telecomunicatii aveti toate detaliile necesare pentru a putea profita de aceasta promotie speciala, asa ca merita sa va uitati acolo pentru a vedea tot ceea ce trebie sa stiti acum.