Vara aceasta, lasă-te inspirat de frumusețea diversității!

Diminețile cu un latte sau o cafea neagră, în care alegem să mergem pe jos sau cu o trotinetă electrică. Să ascultăm jazz sau pop. Toate aceste alegeri ne fac să simțim diferit și să fim diferiți. Dar tocmai aceste diferențe ne aduc mai aproape și ne inspiră să creăm diferit, dar împreună.

Inspirat de frumusețea diversității, IQOS lansează o ediție limitată a dispozitivului IQOS 3 DUO, We Edition, care vorbește despre frumusețea diferențelor și despre respectul și empatia cu care trebuie să le tratăm și celebrează diversitatea și unicitatea membrilor comunității. Odată cu noul dispozitiv este lansat și un set de accesorii complementare, a căror cromatică susține simbolic mesajul campaniei: Suntem diferiți. Suntem împreună. Cu IQOS.

Vara aceasta, lasă-te inspirat de frumusețea diversității! iqos 3Dispozitivul We Edition IQOS 3 DUO surprinde prin designul său unic și prin culorile care îl diferențiază de edițiile anterioare: predomină culoarea turcoaz care este completată de detaliile de galben, mov,  portocaliu și albastru. Noul dispozitiv invită utilizatorii să accepte diferențele care îi caracterizează și, astfel, să se bucure de comunitatea din care fac parte. De asemenea, prin lansarea acestui dispozitiv, brandul IQOS vorbește despre frumusețea comunităților, în care unicitatea, apartenența, unitatea și progresul transformă diferențele într-un tot unitar.

Vara aceasta, iubește diferențele care te caracterizează și bucură-te de ele alături de un IQOS 3 DUO, în ediția limitată We Edition. Dispozitivul este disponibil din 9 mai în magazinele IQOS și pe IQOS.ro. 

Brandul IQOS aduce inovație și schimbare în rândul utilizatorilor adulți, iar prin fiecare produs le propune acestora experiențe care îi aduc mai aproape de un viitor fără fum și fără întreruperi. Prin lansarea noii ediții a dispozitivului IQOS 3 DUO, brandul continuă să pună la un loc designul, inovația, dar și preocuparea pentru nevoia fiecărui utilizator de a se bucura de un moment cu adevărat special. 

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.