Volodimir Zelenski: Avertismentul Privind Razboiul din Ucraina

Volodimir Zelenski Avertismentul Privind Razboiul din Ucraina

Volodimir Zelenski avertizeaza o lume intreaga cu privide la razboiul din Ucraina si agresiunea pe care Rusia refuza sa o opreasca in vreo masura in momentul de fata, el spunand ca nimeni nu va putea evita sa fie afectat, aducand aminte de al Doilea Razboi Mondial si Germania nazista.

Volodimir Zelenski cere intregii lumi sa aplice masuri mult mai ferme impotriva Rusiei, iar asta pentru ca e nevoie de fortarea tarii sa renunte la razboiul pe care il poarta acum in Ucraina pentru ca intreaga lume sa fie in siguranta si sa revina la normal, mai ales dupa doi ani de pandemie.

„Adresându-mă oamenilor și politicienilor din Luxemburg, am subliniat că nimeni nu va putea să stea departe și să evite să fie afectat atunci când în lume se va produce o catastrofă de o asemenea enormitate din cauza statului rus. Amintește de cel de-al Doilea Război Mondial, când agresiunea nazistă a amenințat viețile unor națiuni întregi. Prin urmare, trebuie să creștem semnificativ presiunea asupra Rusiei pentru a opri această catastrofă și a preveni astfel de agresiuni în viitor.”