Kaufland: Decizia pentru Elevi, ce Ofera Gratuit daca Iei 10 la Bacalaureat

Kaufland Decizia Elevi Ofera Gratuit 10 Bacalaureat

Kaufland surprinde total romanii cu o decizie la care putini se asteptau, dar una care vine ca o veste excelenta in aceasta perioada, una de care toata lumea ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca se ofera gratuit ceva grozav. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat in mod oficial faptul ca elevilor de liceu care se inscriu la Bacalaureat, sau care iau nota 10, le ofera o serie de premii speciale la UNTOLD in cadrul unei campanii dedicate.

Kaufland le spune elevilor din Romania ca in cazul in care obtin nota 10 la Bacalaureat, atunci le ofera gratuit 4 nopti de petrecere la UNTOLD, impreuna cu un voucher in valoare de 500 de LEI, ceva ce mai mult ca sigur va bucura multi tineri. Cei care nu iau 10, dar au dat totusi Bacalaureatul, au ocazia de a cumpara bilete pentru UNTOLD, prin Kaufland, la un pret special in aceasta perioada, deci tot vorbim despre vesti grozave.

Kaufland: Decizia pentru Elevi, ce Ofera Gratuit daca Iei 10 la Bacalaureat

Kaufland desfasoara de ceva vreme aceasta campanie speciala prin intermediul careia le ofera elevilor de liceu premianti posibilitatea de a participa la festivalul UNTOLD grautit daca iau 10 la Bacalaureat, sau sa cumpere cu pret redus biletele disponibile. Desigur ca exista o serie limitata de premii oferite pentru elevii care obtin nota 10 la Bacalaureat, si bilete limitate pentru cei care se inscriu, Kaufland spunand asta foarte clar in regulamentul campaniei.

Kaufland desfasoara aceasta campanie in toata Romania in momentul de fata, deci puteti sa participati la ea indiferent unde anume in tara va aflati, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru toti elevii care sustin Bacalaureatul. In afara de inscrierea la Bacalaureat nu exista vreo alta conditie pe care cei de la Kaufland o impun pentru elevii care vor sa castige un premiu, sau sa cumpere bilete la pret redus.

Kaufland are aceasta campanie in derulare pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca nu trebuie decat sa va hotarati daca doriti, sau nu, sa va inscrieti pentru a putea participa la aceasta promotie speciala acum.