Huawei: Anuntul Oficial, ce da GRATUIT Romanilor Chiar de Acum

Huawei Anuntul Oficial GRATUIT Romanilor Chiar Acum

Huawei are vesti grozave pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit acestora o varietate de produse pe care le pot folosi in viata de zi, cu zi, oricum au nevoie, si nu e de neglijat ceea ce a anuntat compania chinezeasca. Pregatind lansarea unui produs nou pe piata din Romania, cei de la Huawei au decis sa le ofere romanilor si ceva gratuit daca aleg sa se aboneze la un newsletter care ii anunta in legatura cu acest eveniment special.

Huawei ii anunta pe romanii din intreaga tara despre faptul ca le ofera posibilitatea de a 14 telefoane Huawei Nova 9, 14 FreeBuds Lipstic, impreuna cu vouchere in valoare de 500 de LEI pentru fiecare dintre ele, acestea putand fi folosite pentru a cumpara produse din magazinul sau. Huawei spune ca aceasta promotie speciala mai este valabila pentru inca 11 zile in Romania, deci mai aveti timp sa participati la campanie chiar de pe website-ul sau din Romania.

Huawei: Anuntul Oficial, ce da GRATUIT Romanilor Chiar de Acum

Huawei Anuntul Oficial GRATUIT Romanilor Chiar Acum matebook d16

Huawei anunta lansarea MateBook D16, un nou laptop de ultima generatie care functioneaza in baza sistemului de operare Windows, el fiind gandit pentru a oferi performante de top pentru oricare dintre clienti. In ideea de a atrage cat mai multa atentie asupra lansarii acestui laptop, cei de la Huawei au decis sa organizeze si promotia prin care ofera gratuit premii pentru romanii din toata tara, fie ca mai detin un produs al companiei, sau nu.

Huawei are aceasta promotie deschisa pentru oricare dintre clientii din toata Romania pana in data de 22 iunie, deci avem suficient timp la dispozitie pentru a profita de ceea ce este oferit gratuit, chiar daca exista multi romani care sunt dornici sa faca acelasi lucru. Tot ceea ce ne cere compania pentru a putea participa la aceasta campanie este sa ne inscriem la newsletter-ul pe care il are pe website-ul sau, asa ca putem face acest lucru in doar cateva secunde pentru a profita de promotie.

Huawei mai are si alte promotii active pe website-ul sau in momentul de fata, iar daca vreti sa profitati de ele acum, trebuie doar sa intrati pe website si sa vedeti ce anume ar putea fi de interes pentru voi.